Artikel top billede

Salgs- og marketingsdirektør Michael Meister, som er på ferie i Andorra, siger til Computerworld, at der i al fald ikke er tale om noget alvorligt, for så ville han kende til det.

Jaynet ramt af alvorligt nedbrud på netværk

Kunder hos tele- og internetleverandøren Jaynet har siden i går eftermiddag været ramt af firmaets alvorlige netværksproblemer.

Internet- og telefonleverandøren Jaynet har siden først på eftermiddagen været ramt af netværksproblemer. 

Firmaet rapporterede første gang selv om netværksproblemerne lidt efter 13.30 og oplyste i den forbindelse, at "Vores eget telefonssytem er desværre også påvirket, hvorfor der kan være problemer med at ringe til os."

Samtidig fortalte firmaet, at de havde teknikere på sagen.

20 minutter senere meddelte firmaet, at "dele af netværket er oppe igen, men der opleves stadig store problemer."

Imidlertid oplever kunderne ifølge Computerworlds oplysninger stadig problemer.

Det foreløbigt seneste, omverdenen har hørt fra Jaynet om arbejdet med at genskabe netforbindelserne, er fra klokken 14.31, hvor beskeden lød "Vores teknikere arbejder stadig på en løsning."

Til Computerworld fortæller salgs- og marketingsdirektør Michael Meister, som er på ferie i Andorra, at der i al fald ikke er tale om noget alvorligt, for så ville han kende til det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere