Artikel top billede

Computerworld har endnu ikke kunnet træffe Jaynets administrerende direktør, André Dommer, men fra sin ferie oplyste marketing- og salgsdirektør Michael Meisner, at der ikke ligger alvorlige problemer bag driftsproblemerne.

Jaynet ramt af routerfejl i core-netværk

Jaynet har frem til torsdag aften også kæmpet med forbindelserne til erhvervskunderne.

Jaynet, der torsdag blev ramt af et problem på firmaets netværk, der påvirkede tele- og internetkunderne, har frem til torsdag aften også kæmpet med forbindelserne til erhvervskunderne på grund af en fejl i en af firmaets core-routere.  

Det fremgår af driftsinformation til de professionelle kunder på firmaets hjemmeside.

Her oplyser firmaet klokken 20.50, at virksomheden "har foretaget nogle ændringer i samarbejde med Cisco, der nødvendiggør en genstart af en af vores Core-routere." 

"Dette vil desværre påvirke forbindelsen for en stor del af vores kunder, men er nødvendig for at få afhjulpet problemet. Vi forventer, at det ikke vil tage længere end 20 minutter fra den slukkes, til den er oppe igen. Der kan gå op til 10 minutter efter det før vi ved om alt fungerer igen."

Klokken 23:20 afmeldte Jaynet netværksproblemerne overfor offentlige- og erhvervskunder

"Efter dagens netværksproblemer er driften igen normaliseret," skriver firmaet i sin driftsinformation til de professionelle kunder, der samtidig bliver lovet en hændelsrapport om sagen.

"Der vil blive sendt en hændelsesrapport inden for 24 timer," skriver firmaet.

Computerworld har endnu ikke kunnet træffe Jaynets administrerende direktør, André Dommer, men fra sin ferie oplyste marketing- og salgsdirektør Michael Meisner, at der ikke ligger alvorlige problemer bag driftsproblemerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere