Artikel top billede

Politi overvejer fremtid for omstridt it-system

Skæbnen for problemramt vagt-system afgøres om kort tid.

Læs også:

Ny it-ballade i politiet: Vagt-system svigter

På et møde om 14 dage bliver det afgjort, hvad Rigspolitiet vil gøre ved it-systemet Polvagt, der har været ramt af bøvl.

Det oplyser Jørgen Jensen, der forhandlingudvalgs-medlem hos Politiforbundet til Computerworld.

"Forbundet og Rigspolitiet sætter sig sammen og ser på mulige løsninger," siger Jørgen Jensen.

Han oplyser videre, at Rigspolitiet har iværksat en undersøgelse, hvor man i tre politikredse har talt med "høj og lav" for at identificere de præcise problemer og opstille mulige løsningsforslag.

Egen-udviklet system

Jørgen Jensen ønsker ikke at røbe, om udfaldet af mødet ligefrem kan ende ud i en aflivning af systemet, som det skete med det markant større it-system Polsag, der var leveret af CSC.

Men som nævnt bliver vi klogere på det om to uger.

Polvagt, der er egenudviklet af politiet, bruges til at planlægge betjentenes tid og skal eksempelvis kunne håndtere, at 800 mand pludselig skal indkaldes med kort varsel, såfremt der kommer præsidentbesøg eller andet, forklarer Søren Jensen.

Søren Jensen kender ikke politiets udgifter ved at have udviklet systemet.

Læs også:

Ny it-ballade i politiet: Vagt-system svigter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.