Artikel top billede

Vraget kronprins smækker med døren: Skrider fra Yahoo

Ross Levinsohn blevet forbigået til topposten efter at have været konstitueret CEO i en kort periode og han forlader i dag selskabet.

Computerworld News Service: Ross Levinsohn har fungeret som konstitueret CEO for Yahoo i omkring to måneder indtil ansættelsen 16. juli af tidligere chef hos Google Marissa Mayer som topchef.

Han forlader i dag, tirsdag, selskabet.

Levinsohn tog over hos Yahoo i maj under en af det legendariske internetselskabets sværeste perioder.

Yahoo havde netop mistet sin sidste topchef, Scott Thompson, i forbindelse med en skandale om ukorrekte oplysninger på Thompsons cv.

Thompson var blevet ansat i januar som Yahoos tredje topchef i løbet af en periode på lige over tre år.

Anses for et godt valg

Men Levinsohn blev ikke udnævnt til at overtage topposten permanent. I stedet søgte Yahoo i løbet af hans korte tid som midlertidig topchef efter den næste permanente øverste chef og valget faldt altså på Mayer.

Den tidligere chef hos Google anses i vide kredse for at være et godt valg til at give nyt liv til det trængte selskab.

Efter Levinsohn blev forbigået til topposten kom hans opsigelse ikke som nogen overraskelse.

Hans sidste arbejdsdag er i dag, tirsdag, viser et dokument indgivet til USA's børstilsyn, Securities and Exchange Commission.

Levinsohn startede hos Yahoo i oktober 2010 og var chef for selskabets globale medie-division. Han har baggrund i mediebranchen og har blandt andet tidligere været hos News Corp.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.