Artikel top billede

Her er den nye direktør for Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen har ansat en ny direktør.

Læs også:

Staten erkender: Flere it-skandaler på vej

Lars Frelle-Petersen bliver den nye direktør for Digitaliseringsstyrelsen, som er en del af Finansministeriets koncern.

Det oplyser styrelsen på sin hjemmeside.

Han tager over, efter at direktør Charlotte Münter tidligere på året sagde op i Digitaliseringsstyrelsen til fordel for en stilling som direktør i Domstolsstyrelsen.

Alllerede dengang blev Lars Frelle-Petersen konstitueret direktør.

Lars Frelle-Petersen vandt tidligere i år IT-Prisen 2012 for sit arbejde med den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi.

Han har tidligere været kontorchef i Finansministeriet og vicedirektør i Økonomistyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen.

"Lars får en væsentlig rolle i arbejdet med at sikre, at staten, regionerne og kommunerne leverer på regeringens strategi om øget digitalisering og anvendelse af ny teknologi på velfærdsområderne. Lars har de sidste ti år været en vigtig aktør i digitaliseringen af Danmark, og jeg er overbevist om, at han er den rette mand til jobbet," udtaler Departementschef i Finansministeriet, David Hellemann.

Finansministeriet etablerede Digitaliseringsstyrelsen d. 31. oktober 2011 for at koble digitaliseringsindsatsen mere direkte til udgiftspolitikken og sikre de nødvendige effektiviseringsgevinster på tværs af stat, regioner og kommuner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere