Artikel top billede

Her er den nye direktør for Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen har ansat en ny direktør.

Læs også:

Staten erkender: Flere it-skandaler på vej

Lars Frelle-Petersen bliver den nye direktør for Digitaliseringsstyrelsen, som er en del af Finansministeriets koncern.

Det oplyser styrelsen på sin hjemmeside.

Han tager over, efter at direktør Charlotte Münter tidligere på året sagde op i Digitaliseringsstyrelsen til fordel for en stilling som direktør i Domstolsstyrelsen.

Alllerede dengang blev Lars Frelle-Petersen konstitueret direktør.

Lars Frelle-Petersen vandt tidligere i år IT-Prisen 2012 for sit arbejde med den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi.

Han har tidligere været kontorchef i Finansministeriet og vicedirektør i Økonomistyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen.

"Lars får en væsentlig rolle i arbejdet med at sikre, at staten, regionerne og kommunerne leverer på regeringens strategi om øget digitalisering og anvendelse af ny teknologi på velfærdsområderne. Lars har de sidste ti år været en vigtig aktør i digitaliseringen af Danmark, og jeg er overbevist om, at han er den rette mand til jobbet," udtaler Departementschef i Finansministeriet, David Hellemann.

Finansministeriet etablerede Digitaliseringsstyrelsen d. 31. oktober 2011 for at koble digitaliseringsindsatsen mere direkte til udgiftspolitikken og sikre de nødvendige effektiviseringsgevinster på tværs af stat, regioner og kommuner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft ser ud til at have stoppet udviklingen af Windows 10X - er blevet lagt på hylden
Microsoft har stoppet udviklingen af Windows 10X, som dermed ikke står til at blive lanceret i år alligevel.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.