Artikel top billede

Derfor behøver Motorola Danmark ikke frygte lukning

Google vil fyre hver femte ansatte i Motorola Mobility og lukke 94 afdelinger. Motorolas danske afdeling har dog ingen grund til at frygte sparekniven.

Læs også:

Motorola fyrer hver femte: Satser alt på én produkttype

Motorola splittet: Her er de danske konsekvenser

Google vil fyre hver femte medarbejder hos Motorola Mobility og lukke en tredjedel af de 94 afdelinger rundt omkring i verden.

Men selvom 4.000 arbejdspladser dermed forsvinder, har Motorola i Danmark ingen grund til at frygte sparekniven.

I januar 2011 blev Motorola nemlig spillet op i de to selskaber Motorola Solutions og Motorola Mobility.

Det er derfor i dag kun Motorola Solutions, der er til stede i Danmark med en afdeling i Glostrup med omkring 247 ansatte (ifølge seneste årsregnskab).

"Motorola Mobility er en helt seperat virksomhed. Vi er Motorola Solutions, og der er slet ikke nogen forbindelse. For spørgsmål relateret til Motorola Mobility er du nødt til at henvende dig direkte hos dem," skriver Elvan Lindberg, kommunikationschef i Motorola Solutions, i en mail til Computerworld. 

Motorola Solutions Danmark arbejder blandt andet med Tetra-radiokommunikation, stegkode-scannere og håndholdte computere og har såldes ikke nogen relation til Motorola Mobilty, som Google købte i august sidste år for omkring 65 milliarder kroner.

I forbindelse med opsplitningen af Motorola i de to selvstændige selskaber sagde daværende direktør for den danske afdeling, Jens Kristiansen, at han var glad for, at processen omkring opsplitningen nu var overstået.

"Det har været en kæmpe forandringsproces, og det har fyldt meget i Motorola. Nu er vi nået dertil, hvor vi kan se fremad og se på, hvad vi skal investere i," sagde Jens Kristiansen.

Læs også:

Motorola fyrer hver femte: Satser alt på én produkttype

Motorola splittet: Her er de danske konsekvenser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere