Artikel top billede

Dom: Samsung skal betale milliard-erstatning til Apple

Samsung har ulovligt kopieret Apple i stor stil, lyder den klare dom.

Samsung skal betale godt en milliard dollar - 6,25 milliarder kroner - i erstatning.

Pengene skal betales til Apple, fordi Samsung ulovligt har krænket en lang række af Apples design- og teknologi-patenter i selskabets smartphones og tablet-computere.

Sådan lyder dommen fra en domstol i Californien, der dermed sætter et foreløbigt punktum for den langvarige retssag mellem de to selskaber.

De har begge beskyldt den anden part for at stjæle ideer, design og teknologi med arme og ben.

Apple havde oprindeligt forlangt 16,4 milliarder kroner i erstatning fra Samsung.

Selv om dommen kun tildeler Apple under det halve af dette beløb, er den en stor sejr det til amerikanske selskab over Samsung, der på mange måder er Apples hovedkonkurrent i markedet netop nu.

Samsung har i sagen også forlangt erstatning af Apple, men det sydkoreanske selskab fik ikke medhold i et eneste klagepunkt af den amerikanske domstol.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere