Dan Jensen

Nyhedsredaktør

E-Mail

dan.jensen@cw.dk

Twitter

@danjensen98

Telefon

77 300 294

Nyhedsredaktør på Computerworld.

Jeg skriver nyheder og analyser om it-branchen og dens vilkår og muligheder i en verden i hastig udvikling samt om teknologisk udvikling og udviklingen i brugen af it.

Jeg har fulgt it-branchen og it-teknologiernes udvikling tæt siden it-boblen var under oppumpning omkring årtusindskiftet.

På Computerworld har jeg haft mange forskellige funktioner som både erhvervsjournalist, samfundsjournalist, rubrik-smed, online-redaktør, erhvervs-redaktør, samfunds-redaktør og jourhavende/indpisker.

Jeg interesserer mig for innovation, forretning, strategi og for de muligheder, som ny teknologi fører med sig, og jeg gør en dyd ud af at sætte de ofte komplekse problemstillinger ind i en sammenhæng, så vi forstår, hvad der egentligt foregår.

Jeg er desuden ordstyrer og moderator på mange af Computerworlds konferencer og events, hvor du vil kunne møde mig.
8.417 artikler på Computerworld

Dan Jensen

Godt nyt til it-administratorerne: Microsoft dropper delta-opdateringerne til Windows 10

Microsoft stopper med at udsende delta-opdateringer til Windows 10. Istedet satser selskabet på de helt store og de helt små opdateringer.

20. juli 2018 kl. 11.03 | læs »
1

Facebook satser stort på VR: Her er planen

Facebook er overbevist, at VR bliver det næste store medieformat. Her er seks spændende elementer i selskabets vision for Oculus, som allerede er ved at blive til virkelighed.

20. juli 2018 kl. 09.00 | læs »

Morgen-briefing: Trump tweeter om EU efter kæmpebøde til Google / Dansk spil-udvikler henter millioner fra Kina / Alphabet sender internet-balloner i vejret til næste år

Trump tweeter om EU efter kæmpebøde til Google. Dansk spil-udvikler henter millioner fra Kina. Alphabet sender internet-balloner i vejret til næste år. Amazon Prime Day blev en dundrende succes. Dansk app-firma brokker sig over Nets-selskab.

20. juli 2018 kl. 06.18 | læs »
37

Det kommer EU’s kæmpebøde til Google til at betyde: Hele landskabet vil ændre sig

ComputerViews: Onsdagens kæmpebøde til Google fra EU kan få betydning for hele mobil-landskabet - også selv om milliard-beløbet ikke er noget, der for alvor gør nas på Google.

19. juli 2018 kl. 08.38 | læs »

Morgen-briefing: Nest-topchef trækker sig / Kun 65 procent af alle organisationer har en sikkerheds-ekspert ansat / Amazons markedsværdi nærmer sig 900 milliarder dollar

Nest-topchef trækker sig. Kun 65 procent af alle organisationer har en sikkerheds-ekspert ansat. Amazons markedsværdi nærmer sig 900 milliarder dollar.

19. juli 2018 kl. 06.09 | læs »
10

Nogle af verdens førende AI-eksperter underskriver fælles erklæring: Vi vil ikke udvikle intelligente våben

En række af verdens førende eksperter inden for kunstig intelligens underskriver fælles erklæring om, at de ikke vil bruge deres skills til at udvikle intelligente våben.

18. juli 2018 kl. 14.23 | læs »

Intel og Micron afbryder samarbejde om super-teknologien 3D Xpoint - går hver til sit

Intel og Micron afbryder deres samarbejde om super-hukommelsesteknologien 3D Xpoint og går hver til sit. Teknologien anvendes i Optane-superdiskene - og potentialet er enormt.

18. juli 2018 kl. 11.36 | læs »
3

Frasalg af norsk forretning i direkte modstrid med Pernille Erenbjergs vision

TDC’s norske forretning var helt central for TDC-direktør Pernille Erenbjergs vision for selskabet. Nu har hun solgt forretningen.

18. juli 2018 kl. 06.31 | læs »

Morgen-briefing: Norsk Get-chef har tjent millioner under TDC / Borgerforslag mod Sundhedsplatformen runder snart 5.000 underskrifter / Lille dansk iværsætterfirma: “I 2022 rammer vi 100 millioner’ / Texas Instruments topchef trækker sig

Norsk Get-chef har tjent millioner under TDC. Borgerforslag mod Sundhedsplatformen runder snart 5.000 underskrifter. Lille dansk iværsætterfirma: “I 2022 rammer vi 100 millioner kroner’. Texas Instruments topchef færdig efter blot seks uger på posten. Super-investor satser på krypto-firma. 3 har landet 12.000 nye mobilkunder i andet kvartal.

18. juli 2018 kl. 06.16 | læs »

Telenor Danmarks indtjening stiger med 21 procent efter massive effektiviseringer

Telenor Danmarks indtjening er steget med 21 procent i andet kvartal, meddeler selskabet.

17. juli 2018 kl. 11.20 | læs »