Dan Jensen

Erhvervs- og samfundsredaktør

E-Mail

dan.jensen@cw.dk

Twitter

@danjensen98

Telefon

77 300 294

Erhvervs- og samfundsredaktør på Computerworld.

Jeg skriver nyheder og analyser om it-branchen og dens vilkår og muligheder i en verden i hastig udvikling samt om teknologisk udvikling og udviklingen i brugen af it.

Jeg har fulgt it-branchen og it-teknologiernes udvikling tæt siden it-boblen var under oppumpning omkring årtusindskiftet.

På Computerworld har jeg haft mange forskellige funktioner som både erhvervsjournalist, samfundsjournalist, nyhedsredaktør, rubrik-smed, online-redaktør, erhvervs-redaktør, samfunds-redaktør og jourhavende/indpisker.

Jeg interesserer mig for innovation, forretning, strategi og for de muligheder, som ny teknologi fører med sig, og jeg gør en dyd ud af at sætte de ofte komplekse problemstillinger ind i en sammenhæng, så vi forstår, hvad der egentligt foregår.

Jeg er desuden ordstyrer og moderator på mange af Computerworlds konferencer og events, hvor du vil kunne møde mig.
7.704 artikler på Computerworld

Dan Jensen

1

Morgen-briefing: Så mange mennesker arbejder i den danske it-sektor (og vi nærmer os rekord) / Megadyre iPhone X bygget af komponenter for et par tusind kroner / EET Europarts køber fransk firma - sjette opkøb i år

Så mange danskere arbejder i it-sektoren (og vi nærmer os rekord). iPhone X til 10.000 kroner samlet af komponenter for et par tusind kroner. EET Europarts køber fransk firma - sjette opkøb i år. Fullrate ændrer fokus: Nu skal det handle om tech-begejstring. Japanere vil investere 60 milliarder kroner i Uber

19. september 2017 kl. 06.26 | læs »
2

Kendt gratis computerprogram hacket: Vær forsigtig hvis du bruger CCleaner

Det udbredte renseprogram CCleaner er blevet hacket. Vær forsigtig, hvis du anvender programmet.

18. september 2017 kl. 13.31 | læs »

EU vil forbyde låsning af data til bestemte lande: Data skal kunne flyde frit mellem europæiske lande

EU-Kommissionen vil med nyt udspil sikre, at data ikke låses fast i enkelte lande på grund af kontrakter, jura, politik eller andet. Data skal kunne flyde frit i Europa og opbevares frit.

18. september 2017 kl. 11.13 | læs »

Google fjerner godkendelse af udbredte sikkerheds-certifikater i Chrome - rammer millioner af websites

Google er på vej til at lukke for brug af en række udbredte sikkerheds-produkter i Chrome. Det kommer til at påvirke mange system-ansvarlige, der nu får travlt med at udskifte certifikater i lange baner.

18. september 2017 kl. 09.32 | læs »

Morgen-briefing: Kapitalfond overtager mobilselskabet Lebara / Lars Seier, Preben Damgaard og Toke Kruse sammen i it-firma / Dansk iværksætter skal med i Ikea-bootcamp

Kapitalfond overtager mobilselskabet Lebara. Lars Seier, Preben Damgaard og Toke Kruse sammen i it-firma. Dansk iværksætter skal med i Ikea-bootcamp. Trump blokerer for kinesisk køb af amerikansk chipfirma - kineserne er sure

18. september 2017 kl. 06.25 | læs »
2

Morgen-briefing: Ny topchef til webCRM - stifter trækker sig / Airbnb: Vi står ikke bag Københavns boligkrise / Overskud falder kraftigt for Elgiganten - men direktøren er godt tilfreds

Ny topchef til webCRM - stifter trækker sig. Airbnb: Vi står ikke bag Københavns boligkrise. Overskud falder kraftigt for Elgiganten - men direktøren er godt tilfreds. Rygte: Alphabet vil investere en milliard dollar i Lyft.

15. september 2017 kl. 06.29 | læs »

Morgen-briefing: Atea bygger nyt centrallager - opfører 26.000 kvadratmeter bygning / Teknologi-manifest: ‘Copenhagen letter on tech’ / Dansk it-firma har helt droppet ledelsen

Atea bygger nyt centrallager - opfører 26.000 kvadratmeter bygning. Teknologi-manifest: ‘Copenhagen letter on tech’. Dansk it-firma har helt droppet ledelsen. AI-eksperter og NNIT i partnerskab: Vil udvikle intelligent kundesupport-system.

14. september 2017 kl. 06.35 | læs »
29

En iPhone til 10.000 kroner? Skal du købe? Eller spare pengene?

Computerworld-journalist Jacob Wittorff har i årevis fulgt Apples produkt-udvikling tæt. Nu er der kommet en ny iPhone-topmodel, der i den dyreste version koster mere end 10.000 kroner. Skal du købe eller lade være? Og vil den næste iPhone blive endnu dyrere? Læs hans bud her.

13. september 2017 kl. 14.51 | læs »
1

Morgen-briefing: Ny iPhone fik Apples aktiekurs til at dykke / Danske Bank vil have fat i it-iværksætterne / EU har planer om gratis WiFi til alle

Ny iPhone fik Apples aktiekurs til at dykke. Danske Bank vil have fat i it-iværksætterne. EU har planer om gratis WiFi til alle. Medie: Nordkorea i gang med systematisk at stjæle dine bitcoins.

13. september 2017 kl. 06.26 | læs »
5

3-direktør ærgrer sig over TDC’s overtagelse af Plenti

3 havde mulighed for at købe Plenti, men undlod at slå til. Nu er Plenti netop blevet solgt til TDC, der nu flytter de 90.000 kunder fra 3’s netværk og over på sit eget.

11. september 2017 kl. 13.38 | læs »