Dan Jensen

Nyhedsredaktør

E-Mail

dan.jensen@cw.dk

Telefon

77 300 294

Linkedin

Se Dan's LinkedIn profil

Nyhedsredaktør og jourhavende på Computerworld.dk.

Jeg skriver nyheder og analyser om it-branchen og dens vilkår og muligheder i en verden i hastig udvikling samt om teknologisk udvikling og udviklingen i brugen af it.

Jeg har fulgt it-branchen og it-teknologiernes udvikling tæt siden it-boblen var under oppumpning omkring årtusindskiftet.

På Computerworld har jeg haft mange forskellige funktioner som både erhvervsjournalist, samfundsjournalist, rubriksmed, onlineredaktør, erhvervsredaktør, samfundsredaktør og jourhavende/indpisker.

Jeg interesserer mig for innovation, forretning, strategi og for de muligheder, som ny teknologi fører med sig, og jeg gør en dyd ud af at sætte de ofte komplekse problemstillinger ind i en sammenhæng, så vi forstår, hvad der egentligt foregår.

Jeg er desuden ordstyrer og moderator på mange af Computerworlds konferencer og events, hvor du vil kunne møde mig.
10.153 artikler på Computerworld

Dan Jensen

Microsoft lukker alle sine fysiske butikker i hele verden permanent

Microsoft lukker og slukker for alle sine fysiske Microsoft Store-butikker i hele verden som led i en ‘strategisk ændring.’

26. juni 2020 kl. 15.16 | læs »
5

Tidligere Intel-udvikler: Derfor besluttede Apple sig for at droppe Intel

Det har vakt opsigt, at Apple har besluttet at droppe sin mangeårige samarbejdspartner Intel som leverandør af chip til Mac. Årsagen var helt konkret, fortæller tidligere Intel-topudvikler.

26. juni 2020 kl. 14.34 | læs »
Premium

Få fuldt overblik over GDPR-afgørelser i Europa: Ny database lanceret fyldt med afgørelser

Nu kan du få fuldt overblik over alle de GDPR-afgørelser, der er blevet truffet for europæiske selskaber, der opererer på tværs af landegrænser. Se her, hvad de langt de fleste sager handler om.

26. juni 2020 kl. 10.45 | læs »

USA advarer Storbritannien om Huaweis kommende milliard-byggeri

USA løfter advarende pegefingeren overfor Storbritannien, der planlægger at give Huawei grønt lys til at bygge en udviklings-afdeling til flere milliarder kroner nord for London.

26. juni 2020 kl. 07.52 | læs »

Windows 10-computere kan crashe efter opdatering tidligere på måneden

Windows 10-computere plages af nedbrud i kølvandet på Microsofts juni-opdatering tidligere på måneden.

26. juni 2020 kl. 07.13 | læs »
4

Konkurrenter til Nets er ikke tilfredse med ny dankort-model

Den nye dankort-model bliver mødt med skarp kritik fra konkurrenter til Nets. De mener, at Nets får urimelige fordele med aftalen.

26. juni 2020 kl. 06.52 | læs »
1

Morgen-briefing: Bredbåndspuljen får kritik: ‘Det er ikke i orden’ / 80 danskere har benyttet Smittestop-appen / Nye regler for netneutralitet

Bredbåndspuljen får kritik: ‘Det er ikke i orden’. 80 danskere har benyttet Smittestop-appen. Nye regler for netneutralitet. Danske Ageras får Rabobank som medejer - køber op i Holland. Hitachi og Microsoft indgår strategisk samarbejde. Nordisk blockchain-samarbejde skal sikre bæredygtig seafood.

26. juni 2020 kl. 06.09 | læs »
3

Google vil fremover slette indsamlede brugerdata automatisk - efter 18 måneder

Google vil fremover kun gemme data om, hvor du befinder dig, i 18 måneder, inden oplysningerne automatisk slettes.

25. juni 2020 kl. 08.33 | læs »

Østre Landsret åbner Nets-sag om gebyr til e-handelsbutikker efter syv år

Nets’ retssag mod Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen rammer Østre Landsret syv år efter, at den blev anlagt. Nets er utilfreds med, at styrelsen tvang gebyret for brug af betalingskort i netbutikker ned.

25. juni 2020 kl. 08.03 | læs »

Morgen-briefing: Fransk corona-app downloadet 1,9 millioner gange / Mærsk har store planer med nyt digitalt selskab / Google investerer milliarder i byggeri af polske datacentre

Fransk corona-app downloadet 1,9 millioner gange. Mærsk har store planer med nyt digitalt selskab. Google investerer milliarder i byggeri af polske datacentre. Flere ældre handler online. Daimler og Nvidia vil udfordre Tesla i forening. Apple køber Fleetsmith.

25. juni 2020 kl. 07.46 | læs »