Dan Jensen

Erhvervs- og samfundsredaktør

E-Mail

dan.jensen@cw.dk

Twitter

@danjensen98

Telefon

77 300 294

Erhvervs- og samfundsredaktør på Computerworld.

Jeg skriver nyheder og analyser om it-branchen og dens vilkår og muligheder i en verden i hastig udvikling samt om teknologisk udvikling og udviklingen i brugen af it.

Jeg har fulgt it-branchen og it-teknologiernes udvikling tæt siden it-boblen var under oppumpning omkring årtusindskiftet.

På Computerworld har jeg haft mange forskellige funktioner som både erhvervsjournalist, samfundsjournalist, nyhedsredaktør, rubrik-smed, online-redaktør, erhvervs-redaktør, samfunds-redaktør og jourhavende/indpisker.

Jeg interesserer mig for innovation, forretning, strategi og for de muligheder, som ny teknologi fører med sig, og jeg gør en dyd ud af at sætte de ofte komplekse problemstillinger ind i en sammenhæng, så vi forstår, hvad der egentligt foregår.

Jeg er desuden ordstyrer og moderator på mange af Computerworlds konferencer og events, hvor du vil kunne møde mig.
7.927 artikler på Computerworld

Dan Jensen

3

Morgen-briefing: Apple lancerer HomePod 9. februar / Nationalbanken: Intet bitcoin-forbud for vores ansatte / Flere menneskelige fejl bag it-brist i Kalundborg Kommune

Apple lancerer HomePod 9. februar. Nationalbanken: Intet bitcoin-forbud for vores ansatte. Flere menneskelige fejl bag it-brist i Kalundborg Kommune. Dansk iværksætterfirma forsøger sig med kunstig intelligens. Dansk datacenter-forening inviterer delegation på besøg. Facebook: Du skal have mere kontrol over dine data. Adobe runder 100 milliarder dollar i værdi. SAP vil investere to milliarder euro i Frankrig.

24. januar 2018 kl. 06.31 | læs »
10

Tre selskaber med i opløb om kæmpe-udbud: De skal konkurrere om at levere Digital Post i 2020

Tre selskaber er netop blevet udvalgt til at være med i opløbet om kæmpeordre på knap en kvart milliard kroner om afløseren til Digital Post.

23. januar 2018 kl. 14.41 | læs »
1

Blockchain bliver den helt store killer app for supply chain i 2018: Mindre snyd, mindre spild - har nogen råd til at lade være?

ComputerViews: Blockchain-teknologien, der ligger til grund for alle kryptovalutaer, vil inden for det kommende år ændre hele supply chain-delen af din forretning. Er du klar til at rykke?

23. januar 2018 kl. 13.34 | læs »
1

Mere end 10 procent af al kapital rejst ved kryptovaluta-udstedelser er pist væk

Mere end 10 procent af de 22,5 milliarder kroner, som hidtil er blevet rejst i de såkaldte ICO’er, er pist væk.

23. januar 2018 kl. 09.30 | læs »
6

3 får kæmpe momsregning på 418 millioner kroner efter moms-fidus: Lander stort underskud

En stor moms-regning på 418 millioner kroner sender mobilselskabet 3 ud i dundrende underskud. Selskabet har betalt regningen - men har klaget over den.

23. januar 2018 kl. 08.59 | læs »
3

Morgen-briefing: Kendt kryptologi-professor får legat på fem millioner kroner / Danske Bank: For tidligt med totalt forbud mod bitcoin / Nvidia vil sætte grænse for grafikkort-indkøb / Analytiker: ‘Episk’ krak på vej for kryptovalutaerne

Kendt kryptologi-professor får legat på fem millioner kroner. Danske Bank: For tidligt med totalt forbud mod bitcoin. Nvidia vil sætte grænse for grafikkort-indkøb. Analytiker: ‘Episk’ krak på vej for kryptovalutaerne. Dansk-stiftet selskab trues med afnotering fra Nasdaq. USA bliver hårdt ramt af digitalisering. Ny landechef til Eaton.

23. januar 2018 kl. 06.19 | læs »
9

Apple, Google og Mozilla i kamp om nyt fotoformat: Er afløseren til Jpeg på trapperne?

Apple, Google og Mozilla er i krig med hinanden om hver deres kommende foto-format, som skal udfordre det meget udbredte Jpeg-format.

22. januar 2018 kl. 13.50 | læs »

Eksplosiv vækst i markedet for public cloud-løsninger - disse industrier vil bruge flest penge i det kommende år

Virksomhedernes investeringer i public cloud-computing vil stige eksplosivt i det kommende år, lyder det fra analysehuset IDC. Se hvilke industrier, der står til at bruge flest penge på området.

22. januar 2018 kl. 11.40 | læs »
2

Morgen-briefing: Danske virksomheder har ikke styr på GDPR / Amazon åbner fuld-automatisk supermarked i dag / Gartner: Kun få dele af Office 365 skaber reel værdi

Danske virksomheder har ikke styr på GDPR. Amazon åbner fuld-automatisk supermarked i dag. Gartner: Kun få dele af Office 365 skaber reel værdi. KL klar med digital fremtidsvision. Danske Bank: God mening at Telia køber TDC. Professor: Tag højde for Amazon og Google i sundhedspolitik. 20 byer i spil som nyt hjemsted for Amazon. Indisk skattevæsen på jagt efter kryptovaluta-gevinster.

22. januar 2018 kl. 06.26 | læs »
1

Tag med på dronetur ind over Apples splinternye hovedkvarter, Apple Park - så langt er byggeriet nået

Apple er ved at lægge sidste hånd på selskabets nye hovedkvarter, Apple Park. Tag med på drone-tur ind over det vilde byggeri.

19. januar 2018 kl. 10.30 | læs »