Dan Jensen

Nyhedsredaktør

E-Mail

dan.jensen@cw.dk

Twitter

@danjensen98

Telefon

77 300 294

Nyhedsredaktør på Computerworld.

Jeg skriver nyheder og analyser om it-branchen og dens vilkår og muligheder i en verden i hastig udvikling samt om teknologisk udvikling og udviklingen i brugen af it.

Jeg har fulgt it-branchen og it-teknologiernes udvikling tæt siden it-boblen var under oppumpning omkring årtusindskiftet.

På Computerworld har jeg haft mange forskellige funktioner som både erhvervsjournalist, samfundsjournalist, rubrik-smed, online-redaktør, erhvervs-redaktør, samfunds-redaktør og jourhavende/indpisker.

Jeg interesserer mig for innovation, forretning, strategi og for de muligheder, som ny teknologi fører med sig, og jeg gør en dyd ud af at sætte de ofte komplekse problemstillinger ind i en sammenhæng, så vi forstår, hvad der egentligt foregår.

Jeg er desuden ordstyrer og moderator på mange af Computerworlds konferencer og events, hvor du vil kunne møde mig.
8.199 artikler på Computerworld

Dan Jensen

Stor rapport: Her er de største barrierer for digitaliseringen af det offentlige

Manglende kompetencer, for lidt risikovillighed og for dårligt samarbejde er nogle af hovedbarrierne for digitalisering af det offentlige.

20. april 2018 kl. 13.40 | læs »
5

Seks klassiske kode-bøger som enhver software-udvikler bør læse

Software-udviklerne er blandt de mest efterspurgte it-folk herhjemme lige nu. Her har du seks klassiske kode-bøger, som enhver software-udvikler bør læse.

20. april 2018 kl. 12.55 | læs »

"Jeg er nok gladest for mit Azure-mærke. Det er sådan en handson-ting, hvor jeg rent faktisk gjorde noget for ligesom at gøre mig fortjent over for mig selv til at sætte det på"

"Jeg er nok gladest for mit Azure-mærke. Det er sådan en handson-ting, hvor jeg rent faktisk gjorde noget for ligesom at gøre mig fortjent over for mig selv til at sætte det på."

20. april 2018 kl. 11.04 | læs »
3

Brian Mikkelsen vil sænke beløbsgrænse for udenlandsk arbejdskraft - vil hjælpe it-firmaerne

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) er klar til at sænke beløbsgrænsen for udenlandsk arbejdskraft.

20. april 2018 kl. 10.17 | læs »
6

Telia har tabt 24.000 mobilkunder og tusindvis af bredbåndskunder i Danmark i første kvartal

Mobilselskabet Telia har mistet 24.000 mobilkunder i første kvartal i Danmark. Tilbagegang på alle områder.

20. april 2018 kl. 09.10 | læs »

Morgen-briefing: Her er det nye ‘Teknologipagtråd’ / IT-Branchen åbner i Aalborg / Ny formand til Conferize / Facebook napper Søren Pinds særlige rådgiver

Her er det nye ‘Teknologipagtråd’. IT-Branchen åbner i Aalborg. Ny formand til Conferize. Facebook napper Søren Pinds særlige rådgiver. Nets tester tommelfinger-skanning. 34 it-giganter går sammen om it-sikkerhedsløfte.

20. april 2018 kl. 06.17 | læs »

Intel lægger sine smart glasses i graven: Dropper al udvikling af 'Vaunt'-brillerne

Intel dropper al udvikling af selskabets ‘smart glasses’: ‘Vaunt’ lægges i graven. New Devices Group lukkes.

19. april 2018 kl. 11.04 | læs »
3

Microsoft udskyder stor Windows 10-opgradering efter opdagelse af bug

Microsoft udskyder lanceringen af den næste store feature-opgradering af Windows 10 på ubestemt tid.

19. april 2018 kl. 09.39 | læs »

Morgen-briefing: Værdiansættelse af Happy Helper ‘under beskydning’ / Ransagninger i 28 danske ejendomme / Danske cBrain forventer fordobling af eksporten / Amazon Prime runder 100 millioner medlemmer

Værdiansættelse af Happy Helper ‘under beskydning.’ Ransagninger i 28 danske ejendomme. Danske cBrain forventer fordobling af eksporten. Amazon Prime runder 100 millioner medlemmer. Mobilfirma med 85 millioner kunder på vej mod konkurs

19. april 2018 kl. 06.23 | læs »

"Han er den eneste, jeg nogensinde har mødt, der er begyndt at programmere på papir, før han overhovedet havde en computer"

"Han er den eneste, jeg nogensinde har mødt, der er begyndt at programmere, før han havde en computer, men som sad derhjemme og skrev kode på et stykke papir med en kuglepen."

18. april 2018 kl. 13.30 | læs »