Dan Jensen

Nyhedsredaktør

E-Mail

dan.jensen@cw.dk

Twitter

@danjensen98

Telefon

77 300 294

Nyhedsredaktør på Computerworld.

Jeg skriver nyheder og analyser om it-branchen og dens vilkår og muligheder i en verden i hastig udvikling samt om teknologisk udvikling og udviklingen i brugen af it.

Jeg har fulgt it-branchen og it-teknologiernes udvikling tæt siden it-boblen var under oppumpning omkring årtusindskiftet.

På Computerworld har jeg haft mange forskellige funktioner som både erhvervsjournalist, samfundsjournalist, rubrik-smed, online-redaktør, erhvervs-redaktør, samfunds-redaktør og jourhavende/indpisker.

Jeg interesserer mig for innovation, forretning, strategi og for de muligheder, som ny teknologi fører med sig, og jeg gør en dyd ud af at sætte de ofte komplekse problemstillinger ind i en sammenhæng, så vi forstår, hvad der egentligt foregår.

Jeg er desuden ordstyrer og moderator på mange af Computerworlds konferencer og events, hvor du vil kunne møde mig.
8.524 artikler på Computerworld

Dan Jensen

2

TDC’s gæld vokset med 14 milliarder kroner på blot et halvt år

TDC’s gæld er siden nytår vokset med 14,1 milliarder kroner.

19. september 2018 kl. 12.39 | læs »

Kontroversielt it-system anvendt til at afsløre hvidvask-skandale i Danske Bank

Et kontroversielt datamining-værktøj har spillet en central rolle i Danske Banks udrulning af den store hvidvask-skandale, der nu koster topchef Thomas Borgen jobbet. Værktøjet - der er skabt af tech-manden Peter Thiel - anvendes af militær, politi og efterretningstjenester over hele verden - men har også skabt bekymring.

19. september 2018 kl. 10.59 | læs »

Morgen-briefing: 86 ud af Danmarks 98 kommuner er blevet hacket / Google har fiflet ved din Android-telefon - og siger undskyld / Direktør: Novo-fyringer er en del af digitaliserings-plan

86 ud af Danmarks 98 kommuner er blevet hacket. Google har fiflet ved din Android-telefon - og siger undskyld. Direktør: Novo-fyringer er en del af digitaliserings-plan. Danske forskere skal forsøge at udvikle bedre fejlretningskode. Iværksættere vil ændre danske elkøb. Første SpaceX-passager til rummet fundet. Renault-Nissan-Mitsubishi vælger Android. SAP opretter etisk råd for kunstig intelligens.

19. september 2018 kl. 06.25 | læs »
2

Region Sjælland pumper millioner ind i det udskældte Sundhedsplatformen: Vi 'sætter alle sejl'

Region Sjælland vil bruge op millioner af kroner på at gøre den udskældte Sundhedsplatformen mere brugervenlig. Vi ‘sætter alle sejl,’ lyder det fra regionen.

18. september 2018 kl. 13.57 | læs »

Vækstfonden scorer kassen på Netcompany - investering i 2016 har kastet formue af sig

Vækstfonden scorer kassen på sit medejerskab af Netcompany, som fonden ejer en solid bid af via datterselskab på Jersey-øerne.

18. september 2018 kl. 11.33 | læs »

Dansk Microsoft-veteran til tops i international it-kæmpe

Den danske Microsoft- og SAP-veteran Christian Pedersen bliver global produktchef i svenske IFS.

18. september 2018 kl. 10.51 | læs »

Mangel på danske it-folk får DFDS til at åbne it-afdeling i Tyrkiet

Besvær med at finde danske it-udviklere får det danske transportselskab DFDS til at åbne it-udviklingsafdeling i Istanbul.

18. september 2018 kl. 10.17 | læs »

Linus Torvalds holder pause fra Linux - vil søge hjælp efter mange års uacceptabel opførsel over for andre udviklere

Linux-skaber Linus Torvalds vil holde pause fra sit arbejde med Linux-kernen for istedet at fokusere på at ændre sin opførsel over for andre udviklere.

18. september 2018 kl. 09.51 | læs »

Crayons nye direktør har holdt pause i et år: Har malet hus

Crayons nye direktør, 62-årige Stig Orloff, har holdt pause fra arbejdsmarkedet i et helt år, inden han nu sætter sig i direktørstolen som afløser for Bjarne Riis.

18. september 2018 kl. 09.15 | læs »
1

Morgen-briefing: EWII giver gratis fibernet til alle kunder i et halvt år / Apple Watch og Airpod kan slippe for straftold / Ny it-uddannelse måske på vej til København

EWII giver gratis fibernet til alle kunder i et halvt år. Apple Watch og Airpod kan slippe for straftold. Ny it-uddannelse måske på vej til København. Datavirksomhed: Kun få advokater ved noget om persondata. Salesforce-boss køber Time Magazine. Computerworld retter et 0.

18. september 2018 kl. 06.23 | læs »