Artikel top billede

Apple: Fjern disse Samsung-produkter fra hylderne

Apple vil have nedlagt forbud mod otte populære produkter fra Samsung.

Læs også:

Det kommer Apples sejr over Samsung til at betyde

Computerworld News Service: Apple har anmodet en amerikansk domstol om at blokere salget af otte produkter fra Samsung Electronics efter sejren i patentsagen fredag.

Apple anmoder den amerikanske distriktsdomstol for det nordlige distrikt i Californien om at få nedlagt foreløbigt forbud mod syv smartphones under Galaxy-brandet plus smartphonen Droid Charge.

Denne anmodning kommer efter afgørelsen i patentsagen, der siger, at Samsung har krænket adskillige af Apples patenter. Apple sigter efter et endeligt forbud.

Apples anmodning om forbud dækker specifikt Galaxy S 4G, Galaxy S2 AT&T, Galaxy S2 Skyrocket, Galaxy S2 T-Mobile, Galaxy S2 Epic 4G, Galaxy S Showcase, Galaxy Prevail og Droid Charge.

Det handler sagen om

Fredag nåede en jury frem til den kendelse, at Samsung har krænket Apple-patenter i kraft af visse funktioner i Samsungs multitouch-software, hardwaredesign og design af applikationers ikoner.

Juryen tilkendte Apple cirka seks milliarder kroner i skadeserstatning, som stadig kan blive tredoblet, hvis det bedømmes af en dommer, at patentkrænkelserne skete forsætligt.

Søndag anmodede Samsung en dommer om at ophæve et eksisterende foreløbigt forbud.

Denne dommer, Lucy Koh, havde i juni nedlagt forbud mod Galaxy Tab 10.1, før juryen overhovedet var nedsat.

Selvom juryens kendelse fredag hovedsageligt faldt ud til Apples fordel, så vurderede den dog, at Galaxy Tab 10.1 ikke krænker nogen af Apples patenter. Det antages, at Samsung sandsynligvis vil appellere alle aspekter af fredagens kendelse.

Oversat af Thomas Bøndergaard.

Læs også:

Det kommer Apples sejr over Samsung til at betyde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere