Artikel top billede

Skal du byde? Gigantisk dansk it-udbud på trapperne

Dansk indkøbscentral er klar med svimlende stort udbud om standard-software.

2,5 millarder kroner.

Så meget forventes et softwareudbud af de helt store at løbe op i inklusiv moms.

Det er indkøbscentralen SKI, der står for udbuddet, som du kan læse mere om her.

Kontrakterne løber over fire år og falder på en række delområder.

Fire delaftaler

"Rammeaftalen omfatter levering af Standard Software, som er kompatibelt med kundernes eksisterende producentspecifikke (IBM, Microsoft, Oracle og SAS) software eller specifikke filformater, og således umiddelbart kan indgå i kundens IT-miljø uden væsentlige tilpasninger, integrationer eller lignende," hedder det i udbudsmaterialet.

Rammeaftalen, der i SKI-sammenhæng er døbt 02.06, omfatter delaftaler med standardsoftware kompatibelt med software hos henholdsvis IBM, Microsoft, Oracle og SAS.

Fristen for at sende bud er 2. oktober i år.

Ifølge SKI's hjemmeside forventer man at prækvalificere i alt 37 virksomheder, som derefter skal konkurrere om at bliver leverandører på rammeaftalen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere