Artikel top billede

Derfor er Google+ så vigtig for din søgeoptimering

Du bliver nødt til at komme på Google+, hvis du vil have succes med søgeoptimering. Læs her hvorfor.

Læs også:

Sådan kan du komme til tops i søgemaskinerne.

Sådan vil Google bremse overdreven søgeoptimering

Sådan får du 1,3 mia glade kineserne på dit website

Fremtidens SEO-trend ligger på sociale netværk, og her er det ikke Facebook, der er tale om.

"Jeg er helt ind i min sjæl overbevidst om, at Google+ er en så væsentlig magtfaktor i forhold til SEO, at jeg pisker, tigger og plager mine kunder om at komme i gang på den platform - hvilket flere af dem heldigvis også gør," siger Thomas Rosenstand, søgemaskinespecialist med 13 års erfaring. 

Du er nødt til at være der

Og det er også selv om Facebook har langt flere brugere i Danmark.

Google+ er kommet for at blive, og det bliver kun større, mener Thomas Rosenstand. 

"Det er meget muligt, at du ikke kan lide det, og at du synes, at Google er blevet for stor, og at du tænker: Åhh nej endnu et socialt netværk, og hvornår skal jeg dog få tid til at arbejde," siger Thomas Rosenstand.
 
Men jeg kan ikke sige det mere diplomatisk end på godt klingende jysk - det er ravende bedøvende ligegyldigt. Du er nødt til at være der. Punktum,". 

Derfor skal du på Google+

Og grunden, til at du skal på Google+, er egentlig meget simpel. 

Da flere og flere personer er logget ind på Googles tjenester, så tilpasses søgeresultaterne efter deres historik, men samtidig bliver det også tilpasset efter ens netværk i Google+. 

Derfor vil hjemmesiden komme højere op på Googles søgeresultater, hvis den på en eller anden måde er i berøring med en persons netværk.

Du vil samtidig også give et ekstra incitament til dine kunder om, at det lige præcis er din hjemmeside, de skal trykke på.

"Jeg sidder og kigger på 10 forskellige søgeresultater over virksomheder, og alle skriver 'we are the best in the world to forkromede mellemgas fordeler'. Hvis én af dem har en eller flere anbefalinger fra én i mit netværk, så er det da selvfølgelig dem, jeg tror på og ikke de ni andre," siger Thomas Rosenstand. 

Selvom han påpeger at Google+ er en meget central del af fremtidens SEO, så kan det heller gøre det alene. Du bliver nødt til at komme hele vejen rundt om SEO, hvis du vil have succes. 

Dem, der har forstået det, tager hele kagen

Men Thomas Rosenstand kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er for danske virksomheder at komme i gang på Google+.

"Det er sindssygt vigtigt, at danske webshops og internetvirksomheder forstår det her, og at uanset om det er i morgen eller om tre måneder, så er de med. For dem der har forstået det, de løber altså med hele kagen," siger Thomas Rosenstand.

Har du selv tips, tricks eller kritik af SEO, så er du velkommen til at skrive til os, eller liste dem op i kommentarfeltet nedenunder. 

Læs også:

Alt om SEO: Sådan kommer du hurtigt til tops i Google

Sådan vil Google bremse overdreven søgeoptimering

Sådan får du 1,3 mia glade kineserne på dit website
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.