Artikel top billede

Nu kommer lønnen ikke længere fra Multidata

Hver femte lønmodtager i Skandinavien modtager sin gage fra virksomheden Multidata. Men det er slut nu.

Multidata, der udvikler løn- og HR-systemer, gennemfører nu sidste etape i sammenlægningen af sine aktiviteter på det danske, norske og svenske marked.

Samtidig skifter virksomheden navn til Bluegarden.

Koncernen, der håndterer lønudbetalingen til cirka 20 procent af Skandinaviens lønmodtagere, adopterer dermed sit norske datterselskabs navn Bluegarden.

Bluegarden har cirka 600 medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge og omsatte i 2011 for 552,6 millioner kroner.

Navneskiftet sker i forbindelse med, at virksomheden lægger sidste hånd på sammenlægningen af sine selskaber i Danmark, Norge og Sverige.

Det er målet at optimere synergien mellem markederne og forene koncernen under et navn, der har eksisteret, siden danske Multidata i 2007 købte det norske selskab Bluegarden med datterselskab i Sverige, skriver virksomheden i en pressemeddelse.

I løbet af de seneste fem år er afdelingerne for HR, it og økonomi lagt sammen, og der skal oprettes to forretningsenheder, der skal arbejde på tværs af landegrænserne.

Den ene forretningsenhed orienterer sig mod små og mellemstore virksomheder, mens den anden orienterer sig mod større virksomheder og offentlige institutioner.

"Navneskiftet til Bluegarden sker, fordi vi nu tager det sidste skridt i en udvikling, der skal forankre og styrke vores position. Vores fornemste opgave er at lette vores kunder for administrative byrder, så de kan koncentrere sig om deres egen forretning," udtaler Jørgen Klejnstrup, CEO i Bluegarden.

Koncernen har en stor markedsandel blandt små og mellemstore virksomheder i Danmark, mens man i Norge og Sverige står stærkt blandt større virksomheder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere