Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Nu kommer lønnen ikke længere fra Multidata

Hver femte lønmodtager i Skandinavien modtager sin gage fra virksomheden Multidata. Men det er slut nu.

Multidata, der udvikler løn- og HR-systemer, gennemfører nu sidste etape i sammenlægningen af sine aktiviteter på det danske, norske og svenske marked.

Samtidig skifter virksomheden navn til Bluegarden.

Koncernen, der håndterer lønudbetalingen til cirka 20 procent af Skandinaviens lønmodtagere, adopterer dermed sit norske datterselskabs navn Bluegarden.

Bluegarden har cirka 600 medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge og omsatte i 2011 for 552,6 millioner kroner.

Navneskiftet sker i forbindelse med, at virksomheden lægger sidste hånd på sammenlægningen af sine selskaber i Danmark, Norge og Sverige.

Det er målet at optimere synergien mellem markederne og forene koncernen under et navn, der har eksisteret, siden danske Multidata i 2007 købte det norske selskab Bluegarden med datterselskab i Sverige, skriver virksomheden i en pressemeddelse.

I løbet af de seneste fem år er afdelingerne for HR, it og økonomi lagt sammen, og der skal oprettes to forretningsenheder, der skal arbejde på tværs af landegrænserne.

Den ene forretningsenhed orienterer sig mod små og mellemstore virksomheder, mens den anden orienterer sig mod større virksomheder og offentlige institutioner.

"Navneskiftet til Bluegarden sker, fordi vi nu tager det sidste skridt i en udvikling, der skal forankre og styrke vores position. Vores fornemste opgave er at lette vores kunder for administrative byrder, så de kan koncentrere sig om deres egen forretning," udtaler Jørgen Klejnstrup, CEO i Bluegarden.

Koncernen har en stor markedsandel blandt små og mellemstore virksomheder i Danmark, mens man i Norge og Sverige står stærkt blandt større virksomheder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere