Artikel top billede

Microsoft lukker farlige huller i IE6, IE7, IE8 and IE9

Microsoft lukker farlige huller på din computer.

Microsoft lukker med omgående virkning de farlige sikkerhedshuller i en helt stribe af Internet Explorer-versioner.

Det sker for at forhindre de hacker-angreb, der har ramt browserne i den seneste tid.

Både Microsoft og sikkerheds-eksperter, som Computerworld har talt med, er godt tilfredse med Microsofts arbejde, i det selskabet frigiver patchene blot fem dage efter, at udviklingsarbejdet med dem blev sat i gang.

Det kan du læse mere om her.

Fem sårbarheder lukkes

Den store sikkerhedsopdatering hedder 'MS 12-063' og lukker i alt fem sårbarheder, hvoraf mindst én allerede er blevet aktivt udnyttet af hackere til at inficere Windows pc'er med malware.

Der er tale om en såkaldt 'nul-dages sårbarhed,' hvilket betyder, at sårbarheden er blevet udnyttet af hacklere inden Microsoft overhovedet er blevet opmærksom på problemet.

Microsoft har siden frigivet en såkaldt advisory om, hvordan man beskytter sig selv. Det kan du læse mere om her.

Sikkerhedsopdateringen gælder alle de Windows-versioner, som Microsoft fortsat understøtter - XP, Vista og Windows 7. Det betyder, at rettelserne kan indføjes i IE6, IE7, IE8 og IE9.

Kun IE10, der er bundlet med Windows 8, kan ikke rammes.

Det er første gang i år, at Microsoft udsender en sikkerhedsrettelse uden for de sædvanlige månedlige opdateringer hver den første tirsdag i måneden.

Læs også:

Topkarakter til Microsoft for håndtering af farligt Explorer-hul.

Microsoft: Her er vores plan med 0-dagshullet i IE.

Sådan lukker du farlig sårbarhed i Internet Explorer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere