Artikel top billede

Her tjener CSC faktisk gode penge i Danmark

CSC i Danmark tabte samlet set næsten en milliard kroner i det forgange år, men et CSC-selskab tjente faktisk gode penge.

Læs også: Dansk CSC-regnskab Næsten en milliard i underskud

Selvom moderselskabet i CSC Danmark måtte indkassere et kæmpe underskud på næsten en milliard kroner, så klarer ét datterselskab sig rigtigt godt.

For CSC Scandihealth A/S kom i år ud med et overskud på 27 millioner kroner mod 42 millioner kroner året før.

Omsætningen er faldet en anelse til 429 millioner kroner.

Men tilbage står altså, at CSC-selskabet rent faktisk leverer et pænt million overskud.

Tilfredsstillende på trængt marked

"På baggrund af et trængt marked må årets resultat betegnes som tilfredsstillende," lyder det da også i ledelsesberetningen.

Selskabet leverer løsninger primært til sundhedssektoren og omsorgssektoren. Blandt kunderne tæller flere regioner og Københavns Kommune.

Direktør Freddy Lykke fra CSC Scandihealth A/S oplyser via en mail, at han er tilfredse med resultatet.

Resultatet afspejler at selskabets produkter og løsninger er af "meget høj kvalitet", og at der er investeret i produkterne så de kan eksporteres til resten af verden, forklarer CSC-direktøren.

"Ligesom resten af koncernen arbejder vi hårdt på at gøre det endnu bedre, og har en strategi for hvordan vi forbedrer rentabiliteten og kundetilfredsheden yderligere, så jeg ser også optimistisk på fremtiden," udtaler Freddy Lykke.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere