Artikel top billede

Løn-udbetalinger til Ciscos topchef falder markant

Ciscos topchef, John Chambers, løn er på et år faldet med ni procent. Se her, hvor meget han alligevel tjener på at stå i spidsen for Cisco.

Læs også:

Ciscos topchef stopper snart: Overvejer disse efterfølgere

I gang med at omdefinere sig selv: Her er Ciscos fremtid

Computerworld News Service: Ciscos topchef, John Chambers, modtog i regnskabsåret 2012 en kontant bonus på 23 millioner kroner, hvilket dog ikke var nok til at opveje en nedgang på 41 procent fra aktietildelinger.

Hans samlede lønpakke på godt 67 millioner kroner er ni procent lavere end i 2011, da hans lønpakke løb op i 74,4 millioner kroner.

Udover den såkaldt resultatbaserede bonus på 23 millioner kroner modtog Chambers en løn på cirka 2.162.000 kroner og aktietildelinger for 42,1 millioner kroner i regnskabsåret 2012, der sluttede 28. juli.

Lønforhøjelse i sigte

I 2011 blev det til 72,1 millioner kroner i aktietildelinger, men ingen kontant bonus, viser dokumenter fra USA's børstilsyn, Securities and Exchange Commission.

Chambers' løn for 2012 er den samme som året før, men han har lønforhøjelse i sigte.

Ciscos kompensations-komite har godkendt en næsten tredobling af topchefens løn til over 6,3 millioner kroner for regnskabsåret 2013.

Herudover satte selskabet i 2012 cirka 63.600 kroner ind på Chambers' pension.

Desuden fik Chambers godtgjort rejseudgifter for 12,1 millioner kroner i forbindelse med brug af et privatfly til forretningsformål. Denne godtgørelse er ikke inkluderet i opregningen af Chambers' samlede kompensation for 2012.

Chambers' samlede kompensation er udregnet på grundlag af beløb fra et dokument indgivet til SEC 26. september.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.