BREAKING:Mægtige Itadel solgt: Overtages af IT Relation

Artikel top billede

Telenor nupper gigant-kunde med 160.000 ansatte

Danmarks største telefonikunde forlænger sin aftale med Telenor.

Læs også:

Dette firma vinder flest offentlige it-kontrakter

Danmarks største telefonikunde, den danske stat, har forlænget aftalen med Telenor, som dermed er eneleverandør af telefoni til staten frem til udgangen af 2013.

Telenor vandt i oktober 2010 Økonomistyrelsens store telefoniudbud og kunne dermed fortsætte som eneleverandør af mobil- og fastnettelefoni til statens 160.000 ansatte.

Aftalen løb i to år med mulighed for forlængelse to gange et år.

Nu har Moderniseringsstyrelsen, som Økonomistyrelsen hedder i dag, forlænget aftalen med Telenor, så den gælder indtil 31. december 2013.

"Sidste år rundede vi en milepæl som statens foretrukne telefonileverandør gennem 10 år, og vi er stolte af, at Danmarks største telefonikunde nu har forlænget aftalen med Telenor," siger Telenors erhvervsdirektør, Jesper Hansen.

Telefoniaftalen er forpligtende for alle statslige institutioner, men også regioner, kommuner, selvejende institutioner samt Folketinget og Nationalbanken kan gøre brug af aftalen.

I 2001 vandt Telenor det statslige telefoniudbud for første gang og genvandt det i 2003, 2007 og 2010.

"Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med den danske stat om at bruge telefoni til at gøre medarbejderne mere mobile og samtidig reducere omkostninger," siger Jesper Hansen.

Telenor er Danmarks næststørste leverandør af teleydelser til virksomheder og offentlige myndigheder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.