Artikel top billede

CSC's danske topchef får ny job-titel

Den danske topchef hos CSC John Walsh skal efter knapt et år på posten have nyt visitkort. Se her, hvad der skal stå.

Den amerikanske problemknuser John Walsh skal som topchef for CSC i Danmark have lavet et nyt visitkort.

Det sker som led i den massive og langstrakte genopretningsplan som it-kæmpens globale topchef Mike Lawrie lancerede i starten af september.

CSC i Danmark har siden John Walsh overtagelse af CEO-posten efter Carsten Lind været under særlig og direkte bevågnehed fra den absolutte top i CSC global, hvor John Walsh har haft direkte kontakt.

Det skete i forbindelse med kulminationen på den voksende regnskabsskandale, der med udspring i Danmark spredte sig til stadig flere dele af CSC's afdelinger i verden, og hvor vi stadig ikke kender konklusionen af den igangværende undersøgelse fra børstilsynet i USA.

Èn chef op til global topchef

Forleden offentliggjorde den globale topchef Mike Lawrie åbenhjertigt overfor investorerne, at han vil reducere antallet af ledelseslag mellem ham selv og kunden betragteligt.

Og det er den politik som nu fører til, at nummer et hos CSC Danmark, John Walsh, får ændret sit visitkort og sin jobtitel.

Hvor John Walsh hidtil har været president og administererende koncerndorektør for CSC Danmark, Norden og Baltikum, bliver han fremover vicepresident.

"I forbindelse med reformationen af antallet af ledelseslag der har man også ændret på cheftitlerne. Man tager et ledelseslag ad gangen. Og da man kom til det ledelseslag hvor John Walsh sidder, der har man bare ændret titlerne."

"Dermed er der i virkeligheden intet som er ændret i hans arbejds- eller jobområde, siger Kim E. Møller, der som ekstern konsulent fra kommunikationsbureauet Mannov håndterer presse for CSC Danmark.

John Walsh befinder sig ifølge Kim E. Møller i det tredje ledelslag i CSC, hvilket vil sige, at der er én chef imellem John Walsh og Mike Lawrie.

Nået til lag fire

Ifølge Kim E. Møller er der endnu ikke sket nogen markante ændringer blandt de danske CSC-chefer i Danmark, der arbejder for John Walsh.

Senest røg der en række chefer i forbindelse med reduktionerne hos CSC Danmark i maj måned, hvor hundrede af ansatte mistede jobbet.

Men CSC-toppen i USA arbejder sig nedaf i hirakiet, ledelslag for ledelslag, med henblik på at skære antallet af lag fra 13 til syv, sådan som Mike Lawrie ønsker det.

Dermed er det et blot et spørgsmål om tid, før den amerikanske CSC-top når ned i lagene og muligvis sender et antal CSC-chefer på jobjagt.

"Det er klart at det kan komme. Men i hele denne her omstrukturerings-proces, er man ikke nået længere end til lag fire. Og man tager et lag af gangen," siger Kim E. Møller.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere