Artikel top billede

Nordea på vej med ny mobilbank-app efter kritik

Kunderne kårer Nordeas mobilbank-app som den ringeste. En ny version af er på vej, lover chef.

Danskerne har i en undersøgelse kåret Nordea som den bank, der har den ringeste mobile platform, når kunderne skal i banken via deres smartphone eller tablet-pc.

Du kan se, hvilken bank, der har den bedste, her.

Computerworld konfronterer bundproppen i undersøgelsen med de bitre realiteter, og privatkundechefen i Danmark, Ken Adrian, kryber til korset og lover forbedring.

Hvad siger Nordea til resultatet af undersøgelsen?

"Vi er ikke glade for at se, vi kommer ud på denne måde. Nordea udviklede sin mobilbank for et par år siden til at ramme alle kunder og være tilgængelig via alle mobiltelefoner. Udviklingen går rigtig stærkt, kunderne bruger smartphones nu, og vi tager det selvfølgelig seriøst, når vores kunder giver udtryk for, at tilfredsheden ikke ligger på niveau med de øvrige banker," siger Ken Adrian.

Nordea er allerede gået i gang med at udvikle en anden version af virksomhedens mobilbank-løsning.

Der er en ny på vej

Hvad er der galt med den gamle?

"Den har sådan set alle de funktioner, vi kender fra vores konkurrenter. Muligvis endda flere. Og vores oplevelse med kunderne er, at det går hurtigt og smertefrit at overføre penge og bruge de funktionaliteter, der er. Men, som sagt, er den udviklet til alle telefoner, og mangler måske nogle af de features, som er rettet mod de nye smartphones. Det kigger vi på nu," siger Ken Adrian.

Han kan ikke sige, hvornår Nordea lancerer sin nye mobilbank-applikation.

"Vi arbejder på det, og vi prøver at tilpasse os, hvad der sker i markedet," siger han.

Nordea har omkring 100.000 kunder, der går i banken via nettet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.