Skatteministeriet lægger om og søger ny it-direktør

En omlægning i Skatteministeriet sender et attraktivt job som it-direktør på jobmarkedet.

"Det er en attraktiv stilling, som vi forventer, mange vil være interesseret i," siger direktør i Skatteministeriet, Steffen Normann Hansen.

Den attraktive stilling som it-direktør i Skatteministeriet er kommet i spil i forbindelse med den opdeling, som ministeriet er i gang med, og som deler etaten i en skattestyrelse og et departement.

Den nye direktør skal stå for it-drift og -udvikling for det samlede skatteministerium.

"Det bliver en traditionel styrelse med en direktør, som vi også er ude og lede efter lige nu, og en it-direktør, der skal indgå i direktionen sammen med et antal produktionsdirektører, en HR-direktør og en økonomidirektør," forklarer Steffen Normann Hansen.

Hele Skat har omkring 7.000 brugere, som den nye it-direktør får ansvaret for at levere og udvikle it til.

"Der vil være en procesejer fra forretningen med ansvar for udviklingsprojekterne, som beslutter og bestiller det, de skal bruge, hos it-direktøren, der skal levere til rette tid og pris," siger Steffen Normann Hansen.

Udviklingen vil ske via outsourcing til eksterne leverandører, da Skatteministeriet stort set ikke udvikler selv.

Del af det politiske system
Den nye it-direktør kan se frem til at skulle holde styr på et par hundrede ansatte.

I stillingsopslaget, som findes her, fremgår det, at den nye it-direktør skal forstå, at vedkommende er en del af det politiske system.

"Det er ikke en privatvirksomhed i forhold til at få finasieret de udviklingsprojekter, der skal til. Den endelige finansiering skal gennem det politiske system, og derfor skal man vide, hvordan systemet fungerer," siger Steffen Normann Hansen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Op og ned på Java: Migrér og spar penge med Red Hat Java

Hvis du anvender Java til dine forretningskritiske applikationer, skal du træffe en beslutning om, hvordan du bruger det, og hvilken leverandør, der kan støtte dig bedst. For brugere af Oracle JDK nærmer fristen sig nemlig hurtigt for at beslutte, hvilken Java udbyder der skal bruges på lang sigt, når man kører Java-applikationer i produktion.

24. november 2020 | Læs mere


GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Banker indfører nye skrappe regler for e-handel to måneder før forventet: “Det er et uheldigt tidspunkt”
Efter at være blevet udsat er de nye betalingsregler for webshops nu trådt i kraft. Men timingen kunne ikke være værre, lyder det fra Dansk Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.