Artikel top billede

Skatteministeriet lægger om og søger ny it-direktør

En omlægning i Skatteministeriet sender et attraktivt job som it-direktør på jobmarkedet.

"Det er en attraktiv stilling, som vi forventer, mange vil være interesseret i," siger direktør i Skatteministeriet, Steffen Normann Hansen.

Den attraktive stilling som it-direktør i Skatteministeriet er kommet i spil i forbindelse med den opdeling, som ministeriet er i gang med, og som deler etaten i en skattestyrelse og et departement.

Den nye direktør skal stå for it-drift og -udvikling for det samlede skatteministerium.

"Det bliver en traditionel styrelse med en direktør, som vi også er ude og lede efter lige nu, og en it-direktør, der skal indgå i direktionen sammen med et antal produktionsdirektører, en HR-direktør og en økonomidirektør," forklarer Steffen Normann Hansen.

Hele Skat har omkring 7.000 brugere, som den nye it-direktør får ansvaret for at levere og udvikle it til.

"Der vil være en procesejer fra forretningen med ansvar for udviklingsprojekterne, som beslutter og bestiller det, de skal bruge, hos it-direktøren, der skal levere til rette tid og pris," siger Steffen Normann Hansen.

Udviklingen vil ske via outsourcing til eksterne leverandører, da Skatteministeriet stort set ikke udvikler selv.

Del af det politiske system

Den nye it-direktør kan se frem til at skulle holde styr på et par hundrede ansatte.

I stillingsopslaget, som findes her, fremgår det, at den nye it-direktør skal forstå, at vedkommende er en del af det politiske system.

"Det er ikke en privatvirksomhed i forhold til at få finasieret de udviklingsprojekter, der skal til. Den endelige finansiering skal gennem det politiske system, og derfor skal man vide, hvordan systemet fungerer," siger Steffen Normann Hansen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere