Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Netdesigns direktør Keld Jersild Olsen ønsker ikke at kommentere på, hvad TDC-koncernens konsoliderings-udmeldinger betyder for Netdesigns 400 medarbejdere.

Netdesign-direktør om fremtiden: Ingen kommentarer

Netdesign og TDC Hosting vil fremover smelte mere sammen om fælles produkter og fælles kundeservice. Hvorvidt Netdesign-direktøren fortsætter på posten er dog mere uvist.

Læs også:
TDC dropper selskaber - har ny strategi

Kæmpe-plan på vej: TDC omstrukturerer og fyrer

Efter TDC's store strategiudmelding i London har Netdesigns direktør, Keld Jersild Olsen, ikke meget at bidrage med om fremtiden for TDC-selskabet Netdesign.

Computerworld havde ellers allerede inden den store charmeoffensiv i den engelske hovedstad blandt andet opsnappet forlydender om et tættere fællesskab mellem Netdesign og TDC Hosting under TDC Erhverv.

Det kan du læse mere om her.

Tirsdag kunne TDC Erhverv-direktør, Eva Berneke, så fortælle, at TDC smækker Netdesign og TDC Hosting og TDC Erhverv sammen på kundesiden.

Det betyder, at TDC fremover vil tilbyde integrerede produkter fra alle tre selskaber med blandt andet cloud-produkter som IaaS og SaaS.

For kunderne betyder det samtidig, at de ikke skal gå til tre forskellige salgsmedarbejdere eller rode med tre forskellige fakturaer fra de tre selskaber, men i stedet har ét sted at brokke sig, som en TDC-kunde har udtrykt det over for Eva Berneke.

Ukendte konsekvenser

Konsekvenserne for Netdesign med denne såkaldte one-stop-shop mellem TDC Erhverv, TDC Hosting og netop Netdesign ønsker Keld Jersild Olsen ikke at kommentere på fra en telefonforbindelse fra Lissabon, hvor han sidder, mens andre TDC-bosser har travlt med at melde koncernstrategien ud i London.

"Hvis jeg har noget som helst at melde ud, så sker det først internt til vores medarbejdere, inden det kommer ud i pressen," lyder det fra Keld Jersild Olsen.

Den fremtidige sammensmeltning med fælles produktudmeldinger og kundeservice hos Netdesign og TDC Hosting tyder ellers på, at der bliver skåret medarbejdere væk fra i hvert fald ét af de to selskaber.

Men på det punkt er der heller ikke meget information at hente hos Netdesign-direktøren.

"Hvis medarbejdere skal forlade koncernen nu eller på et senere tidspunkt, så udsteder vi ikke nogen garantier, da det for koncernen handler om at være effektiv og konkurrencedygtig," lyder svaret, som også blev givet næsten ordret mandag fra TDC's presseafdeling.

"Utroligt spændende"

Keld Jersild Olsen ønsker heller ikke at kommentere på, hvorvidt han selv fortsætter i direktørstolen for Netdesign og selskabets nuværende 400 medarbejdere.

"Det er en sag, som foregår mellem mig og min bestyrelse," siger Keld Jersild Olsen gentagne gange på Computerworlds gentagne spørgsmål.

Keld Jersild Olsen mener ellers, at TDC-koncernens strategiudmelding er "utrolig spændende", da han peger på, at TDC-koncernen fremover vil stå stærkt i konkurrencen.

Hvordan og hvorledes Netdesign, selskabets medarbejdere og ikke mindst Keld Jersild Olsen selv passer ind i det puslespil, må vi altså vente nogle dage med at få svar på.

Læs også:
TDC dropper selskaber - har ny strategi

Kæmpe-plan på vej: TDC omstrukturerer og fyrer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.