Artikel top billede

Microsoft Office på vej til iOS eller Android

Office Mobile udkommer muligvis til iPad, iPhone og iPod Touch om få måneder.

Computerworld News Service: Der har længe floreret rygter på nettet om en snarlig udgivelse af Microsoft Office til iPad, iPhone og Android, men nu antyder de seneste meldinger, at kontorpakken endelig udkommer til mobile enheder i begyndelsen af næste år.

The Verge rapporterer, at "adskillige kilder med viden om Microsofts planer" har afsløret, at "Office Mobile" vil blive lanceret i 2013.

Gratis apps

Hvis disse oplysninger er korrekte, vil kontorpakken udkomme i form af gratis apps, der vil gøre det muligt for brugerne at læse dokumenter i Word, PowerPoint og Excel, selv mens de er på farten.

Office Mobile vil ifølge The Verges kilder kræve en Microsoft-konto, og de nye apps vil i udgangspunktet have grundlæggende læsefunktionalitet.

Der kræves herudover abonnement på Office 365 for at kunne redigere i dokumenterne.

Brugere af Apples iOS vil kunne købe abonnement på Office 365 direkte fra applikationerne eller få udleveret en abonnementskode fra deres virksomhed.

På nuværende tidspunkt koster et Office 365-abonnement i Danmark 26,62 kroner pr. bruger/måned for den billigste udgave.

Grundlæggende funktioner

"Med denne app får man grundlæggende funktioner til at redigere, men vi har fået fortalt, at det næppe vil kunne erstatte en Office-version til desktop til almindelig brug," skriver The Verge.

Det forventes, at Microsoft vil starte med at lancere Office Mobile til iOS i februar og herefter til Android i maj.

En talsmand fra Microsoft har angiveligt udtalt til The Verge, at "Office vil fungere på tværs af Windows Phone, iOS og Android."

Tidligere i år blev udtalelser af Microsofts tjekkiske datterselskab om, at Office til iPad ville udkomme til næste år, affærdiget af selskabet, som kommenterede:

Oplysningerne fra vores tjekkiske datterselskab er ikke nøjagtige. Vi har ikke noget yderligere at sige på dette tidspunkt."

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.