Artikel top billede

Rygte: Sådan bliver Apples kommende lavpris-iPhone

Designet af en billigere iPhone fra Apple vil ifølge rygter kombinere elementer fra iPhone 5, iPod touch og iPod classic.

Computerworld News Service: En ny rapport hævder, at en kommende Apples lavpris-iPhone vil kombinere designelementer fra flere forskellige Apple-produkter og blive fremstillet hovedsageligt af plastik.

Den vil angiveligt få en skærm på fire tommer ligesom iPhone 5, en bagside som iPod touch og en form som iPod classic.

I en artikel offentliggjort i denne uge henviser chefredaktør for iLounge, Jeremy Horwitz, til "pålidelige kilder," der påstår, at den billigere iPhone vil få stort set samme dimensioner som iPhone 5, på nær at den bliver en halv millimeter højere og bredere og næsten en millimeter tykkere.

Ændrede kurver

"Udover ændringen fra glas og metal til en krop, der hovedsageligt er fremstillet af plastik, vil Apples væsentligste ændring være kurverne," som ifølge Horwitz vil minde om designet af iPod classic med flad bagside og kurvede sider.

Det vil ifølge Horwitz gøre det muligt for Apple at bruge en flad og centreret SIM-kortbakke ligesom på iPhone 5, mens knapper og porte vil være på plane flader fremfor kurvede.

Den billigere iPhone vil ikke blive lige så tynd som den femte generation iPod touch, men knapperne til justering af lyden vil få samme form som på iPod touch fremfor cirkulær som på nyere iPhones.

Cirkulært mikrofon-hul

Den billigere iPhone vil på bagsiden have kamera, mikrofon og blitz med samme proportioner som den nyeste iPod touch uden noget, der rager frem, mens hullet til mikrofonen bliver cirkulært i stedet for ovalt som på iPod'en.

Hvad angår lavpris-iPhonens bund, hævder Horwitz, at det bliver en hybrid mellem iPhone 5 og iPod touch, hvor porten til hovedtelefoner og Lighting-porten udover mikrofon og højtaler sidder ligesom på iPhone 5, men med færre huller ligesom på iPod touch.

Et Apple-patent på en billigere iPhone i plastik er netop blevet offentliggjort af USA's patent- og varemærkestyrelse, hvilket styrker teorien om, at Apple arbejder på en lavpris-iPhone, der skal komplementere den dyrere model.

Der har i et stykke tid floreret rygter om en billigere iPhone, der blandt andet er blevet kaldt iPhone mini.

Kommentatorer vurderer, at Apple vil lancere den nye telefon for at imødekomme nye markeder som Kina og Indien.

Tidligere på ugen rapporterede Horwitz også, at kilder hævdede, at en redesignet iPad 5 og en iPad mini 2 med Retina-skærm vil blive lanceret til oktober efter lanceringen til juli af iPhone 5S med et kamera på 13 megapixel.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere