Artikel top billede

Rygte: Sådan bliver Apples kommende lavpris-iPhone

Designet af en billigere iPhone fra Apple vil ifølge rygter kombinere elementer fra iPhone 5, iPod touch og iPod classic.

Computerworld News Service: En ny rapport hævder, at en kommende Apples lavpris-iPhone vil kombinere designelementer fra flere forskellige Apple-produkter og blive fremstillet hovedsageligt af plastik.

Den vil angiveligt få en skærm på fire tommer ligesom iPhone 5, en bagside som iPod touch og en form som iPod classic.

I en artikel offentliggjort i denne uge henviser chefredaktør for iLounge, Jeremy Horwitz, til "pålidelige kilder," der påstår, at den billigere iPhone vil få stort set samme dimensioner som iPhone 5, på nær at den bliver en halv millimeter højere og bredere og næsten en millimeter tykkere.

Ændrede kurver

"Udover ændringen fra glas og metal til en krop, der hovedsageligt er fremstillet af plastik, vil Apples væsentligste ændring være kurverne," som ifølge Horwitz vil minde om designet af iPod classic med flad bagside og kurvede sider.

Det vil ifølge Horwitz gøre det muligt for Apple at bruge en flad og centreret SIM-kortbakke ligesom på iPhone 5, mens knapper og porte vil være på plane flader fremfor kurvede.

Den billigere iPhone vil ikke blive lige så tynd som den femte generation iPod touch, men knapperne til justering af lyden vil få samme form som på iPod touch fremfor cirkulær som på nyere iPhones.

Cirkulært mikrofon-hul

Den billigere iPhone vil på bagsiden have kamera, mikrofon og blitz med samme proportioner som den nyeste iPod touch uden noget, der rager frem, mens hullet til mikrofonen bliver cirkulært i stedet for ovalt som på iPod'en.

Hvad angår lavpris-iPhonens bund, hævder Horwitz, at det bliver en hybrid mellem iPhone 5 og iPod touch, hvor porten til hovedtelefoner og Lighting-porten udover mikrofon og højtaler sidder ligesom på iPhone 5, men med færre huller ligesom på iPod touch.

Et Apple-patent på en billigere iPhone i plastik er netop blevet offentliggjort af USA's patent- og varemærkestyrelse, hvilket styrker teorien om, at Apple arbejder på en lavpris-iPhone, der skal komplementere den dyrere model.

Der har i et stykke tid floreret rygter om en billigere iPhone, der blandt andet er blevet kaldt iPhone mini.

Kommentatorer vurderer, at Apple vil lancere den nye telefon for at imødekomme nye markeder som Kina og Indien.

Tidligere på ugen rapporterede Horwitz også, at kilder hævdede, at en redesignet iPad 5 og en iPad mini 2 med Retina-skærm vil blive lanceret til oktober efter lanceringen til juli af iPhone 5S med et kamera på 13 megapixel.

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere






Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.