Artikel top billede

Tre grunde til at deltage (gratis) på Computerworld Expo

Den 10. og 11. april afholdes Computerworld Expo. Det er her, du kan møde den nye generation af it-virksomheder og få svar på, om du kan klare livet som it-freelancer.

Med talere fra den nye generation af it-virksomheder som Podio og Umbraco, paneldebatter om datacentre, cloud-computing og oplæg fra CIO'er fra Vestas og TDC har Computerworld Expo 2013 det hidtil stærkeste program. 

1) Du får viden med hjem - til dig og chefen

Du deltager ikke bare i Expo for at få en god oplevelse, men fordi du får ny viden med hjem til dig og chefen eller virksomheden.

I år kan du blandt andet møde Jon Froda, medstifter til samarbejdsværtøjet Podio, der taler om fremtidens arbejdsform og om gå fra en kælder i København til at blive købt af Citrix.

Du kan også høre Niels Hartvig, grundlægger af Umbraco, forklarer, hvordan man skaber en verdenssucces og en levedygtig forretning på baggrund af et gratis produkt og en god idé.

Høre også om lektionen fra Google, direkte fra Googles Channel Manager, Janek Borgmann, og om Big Data fra Torben Bonde, CIO hos Vestas.

Og så er der app-området, karriereområdet, en sektion dedikeret til teleområdet og meget mere.

Se programmet for Computerworld Expo 2013 her

2) Det er her it-Danmark mødes

Sidste år tilmedte over 2.600 it-folk og studerende sig Computerworld Expo. De kom for at møde hinanden, potentielle arbejdsgivere og nogle af de mest betydningsfulde folk fra den danske it-branche.

I år får du mulighed for at besøge 80 stande med it-virksomheder, møde andre interesserede i app-udviklingsområdet, høre om hvordan førende it-folk endte i netop deres stilling og for at møde mulige arbejdsgivere i Expo IT karriereområdet.

Kort sagt: Ingen andre professionelle danske it-messer dækker så bredt.

3) Det er gratis og for alle

Uanset om du kommer fra et stort konsulenthus eller er studerende på en it-uddannelse, er du velkommen på Expo - og det er selvfølgelig gratis.

Sidste års Expo var så populært, at vi i år har givet adgang til studerende fra udvalgte uddannelsesinstitutioner onsdag den 10. april klokken 15.00 - 18.00, hvor vi holder onsdags-bar.

Vi inviterer de studerende og byder på pølser og fadøl fra pølsevognen, som i anledning af onsdagsbaren køres ind i udstillingshallen.

Så er du it-studerende eller kender en, så send invitationen videre. Se mere om tid og sted her

Du tilmelder dig Computerworld Expo her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere






Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.