Artikel top billede

(Foto: Robert Hendel)

Tre grunde til at deltage (gratis) på Computerworld Expo

Den 10. og 11. april afholdes Computerworld Expo. Det er her, du kan møde den nye generation af it-virksomheder og få svar på, om du kan klare livet som it-freelancer.

Med talere fra den nye generation af it-virksomheder som Podio og Umbraco, paneldebatter om datacentre, cloud-computing og oplæg fra CIO'er fra Vestas og TDC har Computerworld Expo 2013 det hidtil stærkeste program. 

1) Du får viden med hjem - til dig og chefen

Du deltager ikke bare i Expo for at få en god oplevelse, men fordi du får ny viden med hjem til dig og chefen eller virksomheden.

I år kan du blandt andet møde Jon Froda, medstifter til samarbejdsværtøjet Podio, der taler om fremtidens arbejdsform og om gå fra en kælder i København til at blive købt af Citrix.

Du kan også høre Niels Hartvig, grundlægger af Umbraco, forklarer, hvordan man skaber en verdenssucces og en levedygtig forretning på baggrund af et gratis produkt og en god idé.

Høre også om lektionen fra Google, direkte fra Googles Channel Manager, Janek Borgmann, og om Big Data fra Torben Bonde, CIO hos Vestas.

Og så er der app-området, karriereområdet, en sektion dedikeret til teleområdet og meget mere.

Se programmet for Computerworld Expo 2013 her

2) Det er her it-Danmark mødes

Sidste år tilmedte over 2.600 it-folk og studerende sig Computerworld Expo. De kom for at møde hinanden, potentielle arbejdsgivere og nogle af de mest betydningsfulde folk fra den danske it-branche.

I år får du mulighed for at besøge 80 stande med it-virksomheder, møde andre interesserede i app-udviklingsområdet, høre om hvordan førende it-folk endte i netop deres stilling og for at møde mulige arbejdsgivere i Expo IT karriereområdet.

Kort sagt: Ingen andre professionelle danske it-messer dækker så bredt.

3) Det er gratis og for alle

Uanset om du kommer fra et stort konsulenthus eller er studerende på en it-uddannelse, er du velkommen på Expo - og det er selvfølgelig gratis.

Sidste års Expo var så populært, at vi i år har givet adgang til studerende fra udvalgte uddannelsesinstitutioner onsdag den 10. april klokken 15.00 - 18.00, hvor vi holder onsdags-bar.

Vi inviterer de studerende og byder på pølser og fadøl fra pølsevognen, som i anledning af onsdagsbaren køres ind i udstillingshallen.

Så er du it-studerende eller kender en, så send invitationen videre. Se mere om tid og sted her

Du tilmelder dig Computerworld Expo her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?