Artikel top billede

It-problemer snyder danske familier for penge

Skat har haft problemer med et it-system, så en bestemt gruppe danskere har fået for lidt udbetalt fra det offentlige .

Læs også:

Sådan fik Skat løst omfattende it-nedbrud

På en underside på borger.dk kan man læse, at der er bøvl med Skats system, som igen har medført, at børnefamilier har fået for lidt udbetalt i februar.

"Har du fået udbetalt for lidt?" lyder overskriften.

"Skat har haft en fejl i deres system, der betyder, at du måske har fået for lidt udbetalt i barseldagpenge den 14. februar 2013," lyder det videre.

De berørte bedes kontakte Udbetaling Danmark. Videre uddybes lidt mere om problemernes karakter.

"Fejlen skyldes problemer med skattekort, så nogle borgere er blevet trukket 55 procent i skat samtidig med, at fradraget ikke er blevet brugt," hedder det på borger.dk.

Skat: Så mange er ramt
Skat oplyser til Computerworld, at det var i forbindelse med forrige uges problemer med firewall hos CSC, at de nævnte fejl er identificeret. 

Fejlen er nu blevet udbedret. 

Samlet set har cirka 200 borgere været ramt af fejlen, oplyser Skat.

Læs også:

Sådan fik Skat løst omfattende it-nedbrud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere