Artikel top billede

It-kaos i stor dansk kommune: Samtlige ansatte uden mail

Samtlige ansatte i stor dansk kommune er ramt af stort it-nedbrud, som har lagt alle mail-systemer ned. Angiveligt er der tale om et virus-angreb.

Læs også:
Nedbrud: 25.000 ansatte uden mail i halvanden time

Telenor-kunder ramt af mail-nedbrud

I går var det en stille dag for de ansatte i Roskilde kommune, som er placeret på midten af Sjælland.

Her gik kommunens mail-system nemlig helt i sort, og det er stadig den situation, som medarbejderne må forholde sig til.

Der er nemlig stadig ingen digital post i Roskilde kommune.

Ifølge kilder fra Roskilde kommune, som Computerworld har snakket med, kan der været tale om et virusangreb, men det er endnu ikke blevet bekræftet af kommunen.

Ingen kommentar

Kommunikationsafdelingen har ikke ønsket at udtale sig om situationen, men henviser til digitaliseringschef, Ole Bech, som i øjeblikket ikke har mulighed for en kommentar.

Computerworld fortsætter jagten på forklaring.

Hvis du er fra Roskilde Kommune, og har problemer med din mail, så er du velkommen til at kontakte redaktionen på: redaktionen@cw.dk - hvis du kan.

Læs også:
Nedbrud: 25.000 ansatte uden mail i halvanden time

Telenor-kunder ramt af mail-nedbrud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere