Artikel top billede

Microsoft: Nu retter vi fokus direkte mod CIO'erne

Microsoft fjerner fokus fra slutbrugerne og sætter nu udviklingskræfterne ind på at udvikle direkte til CIO'erne.

Læs også:
Økonomichef på jagt efter ny ERP: Så meget skal nyt system kunne

Disse it-firmaer dominerer dansk ERP-marked - endnu

Microsoft Convergence, New Orleans: Microsoft retter nu kiggeren direkte mod CIO'erne, når Dynamics AX-produktet og services udvikles.

"Tidligere fokuserede vi på slutbrugeren, men nu er fokus rettet imod CIO'erne, CFO'erne og andre positioner i arbejdsstyrken," fortæller danske Christian Pedersen, der er Microsofts general manager for produktet Dynamics AX.

Udover CIO-fokus arbejder Microsoft nu også meget aktivt med løsninger, der skal gøre det attraktivt for kunderne at udskifte deres ofte dybt specialiserede ERP-løsninger til Dynamics AX.

Ifølge Christian Pedersen skal det ske ved at nedbryde de gamle silo-modeller, der kunne gøre Dynamics AX for tung at danse med.

Christian Pedersen har tidligere arbejdet ved Navision, men blev integreret direkte i Microsoft, da Navision blev opkøbt i 2002.

Alt i én løsning

Microsofts fokus for Dynamics AX kan inddeles i tre grupper, fortæller Christian Pedersen

"Jobtitel, proces og økosystem," siger han.

"Fokus omkring jobtitler er skiftet direkte fra slutbrugerne til at være mere præcise omkring inddelinger i organisationen. Eksempelvis CIO rollen."

Procesdelen handler om at kunne levere ét system, der kan opfylde alle kundens ønsker.

"Vi forsøger at fjerne siloerne. I eksempelvis retail-branchen har du brug for at kunne arbejde indenfor ekstremt mange områder samtidig," siger Christian Pedersen.

Og her kommer økosystemet ind i billedet. Igen handler det om at kunne konsolidere kundernes ERP-systemer.

"Kunderne skal kunne konsolidere deres i dag tilpassede moduler og stoppe med at bruge eksempelvis Dynamics NAV, for i stedet at bruge Dynamics AX."

Sådan kommer fremtidens arbejdsstyrke til at se ud

Ved at kunne håndtere hele sin ERP-løsning, kan virksomhederne meget hurtigt eksekvere på de forandringer, der i fremtiden skal udføres endnu hurtigere i dag argumentere Christian Pedersen.

"Generation X er nu på vej ud på arbejdsmarkedet, og netop denne generation bliver driveren snart. 75 procent af arbejdsmarkedet vil være generation X'ere i 2025."

Og skal virksomhederne være forberedt på.

"Når de skal bruge noget, så finder de en app og virker den ikke, så afinstalleres den med det samme og de skifter til nyt," siger han og afslutter:

"De er altså ikke loyale over eksempelvis arbejdsgiveren, men derimod loyale overfor de rigtige værktøjer, og har din virksomhed ikke det rigtige værktøj, så forsvinder de andre steder han."

Læs også:

Økonomichef på jagt efter ny ERP: Så meget skal nyt system kunne

Disse it-firmaer dominerer dansk ERP-marked - endnu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.