Artikel top billede

Stort software-hus fyrer 50 mand

Stort ERP-firma fjerner 50 mand i Norden. Danske ansatte rammes.

Fem procent af de ansatte i IFS Applications i Norden skal nu ud og se sig om efter et nyt job.

Firmaet, der sælger forretningssystemer, har nemlig skåret i organisationen og derved fyret 50 ansatte.

Ifølge Glenn Arnesen, der er CEO i IFS Scandinavia, skyldes nedskæringerne, at virksomhedens software er blevet nemmere at anvende for kunderne, så der ikke længere er behov for så meget teknisk personale.

"Baggrunden for fyringerne er, at vi sidste år introducerede nogle helt nye brugermuligheder i vores software. Det betyder, at kunderne selv kan konfigurere produkterne. Derfor har vi ikke længere bruge for så mange tekniske konsulenter i Norden," siger han til Computerworld.

Så det er blandt denne faggruppe i fyrer?

"Ja, det er det. Der er simpelthen ikke brug for så mange konsulenter mere. Men der er dog stadig mere end 100 personer tilbage inden for dette område, og samlet set er det en nedskæring på mindre end fem procent af den samlede forretning i Norden," siger Glenn Arnesen.

Hvor mange vil det ramme i Danmark

"Der bliver fem eller seks stillinger færre i Danmark, blandt de cirka 70 ansatte i landet. Resten er i det øvrige Norden."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere