Artikel top billede

Microsoft arbejder på ny måde at vise Windows på

Microsoft arbejder på en helt ny måde at præsentere Windows-vinduer på. Se den her.

Microsoft har søgt patent på en ny metode til at browse mellem forskellige åbne vinduer på computer-skærmen.

I patentet - der hedder 'System and Method for Visually Browsing of Open Windows' - fremstår den nye metode som en videreudvikling af de såkaldte Flip og Flip 3D-teknologier, som Microsoft først lancerede med Vista, men som aldrig vandt den store udbredelse.

I Flip og Flip 3D blev der vist ikoner af de åbne vinduer. De anvendes fortsat i Windows 7, men Microsoft har skrottet dem i Windows 8.

I Flip og Flip 3D vises de åbne vinduer som ikoner med samme størrelse i midten af skærmen.

Vifteform

Men den nye teknologi er det hensigten, at vinduerne skal præsenteres i vifteform og over hele skærmen.

Det skal ligeledes være muligt at kalde 'rullen' med åbne vinduer frem ved hjælp af en tastatur-genvej, ligesom det via tastaturet skal være muligt at rulle frem og tilbage i vinduerne.

Funktionen ligner den, som Apple anvender i OS X-funktionen Expos, der med OS X Lion blev omdøbt til Mission Control.

Her kan brugeren se alle de åbne vinduer i et to-dimensionelt lay out, men i modsætning til Microsofts teknologi, bliver vinduerne her ikke lagt over hinanden.

Microsoft skriver i ansøgningen, at ideen er, at brugerne skal kunne scanne hurtig gennem åbne vinduer - en ad gangen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.