Artikel top billede

Billetkaos: Umuligt at købe billet på app

Danskere ramt af billetkaos efter DSB's billet-app gik ned.

Computerworlds mand på stedet oplyser, at det ikke var muligt at foretage billetkøb fra sin app her til morgen. 

Det viser sig nu, at der er en forklaring på de besværligheder, han og mange andre rejsende i dag har oplevet med DSB's billet-app. 

Der var nemlig konkrete problemer med de to apps, DSB Billet og DSB Wildcard.

Ifølge DSB pressekommunikation har betalingssystemet således ikke virket fra klokken 10:00 torsdag formiddag til lidt over 14:00.

"Det er rigtigt, at de to apps har været nede i omkring fire timer i dag," oplyser DSB. 

Betalingsinterfacet skulle ændres

Brugerne har stadig kunne tilgå de to apps, men det har ikke været muligt at foretage nye billetkøb. 

Det skulle angiveligt være en fejl i betalingssystemet, der har ført til, at det ikke var muligt at færdiggøre billetkøb på appen. 

"Den tredjepart, som driver betalingsinterfacet, har haft gennemført nogle ændringer, som har medført nogle problemer med transaktionerne. Problemerne med betallingssystemet er nu løst," oplyser DSB.

DSB har så vidt muligt forsøgt at informere kunderne om de problemer, der har været på de to apps via eksempelvis Twitter og på selve appen. 

"Vi tweetede hurtigt ud til vores kunder, og derudover har vi installeret en pop-up på appen, som kort informerede om problemerne, og at man også kunne købe via DSB's hjemmeside," oplyser DSB.

Ifølge DSB, er der omkring 5.000 daglige transaktioner på de to apps.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.