Artikel top billede

(Foto: René Strandbygaard)

Billetkaos: Umuligt at købe billet på app

Danskere ramt af billetkaos efter DSB's billet-app gik ned.

Computerworlds mand på stedet oplyser, at det ikke var muligt at foretage billetkøb fra sin app her til morgen. 

Det viser sig nu, at der er en forklaring på de besværligheder, han og mange andre rejsende i dag har oplevet med DSB's billet-app. 

Der var nemlig konkrete problemer med de to apps, DSB Billet og DSB Wildcard.

Ifølge DSB pressekommunikation har betalingssystemet således ikke virket fra klokken 10:00 torsdag formiddag til lidt over 14:00.

"Det er rigtigt, at de to apps har været nede i omkring fire timer i dag," oplyser DSB. 

Betalingsinterfacet skulle ændres

Brugerne har stadig kunne tilgå de to apps, men det har ikke været muligt at foretage nye billetkøb. 

Det skulle angiveligt være en fejl i betalingssystemet, der har ført til, at det ikke var muligt at færdiggøre billetkøb på appen. 

"Den tredjepart, som driver betalingsinterfacet, har haft gennemført nogle ændringer, som har medført nogle problemer med transaktionerne. Problemerne med betallingssystemet er nu løst," oplyser DSB.

DSB har så vidt muligt forsøgt at informere kunderne om de problemer, der har været på de to apps via eksempelvis Twitter og på selve appen. 

"Vi tweetede hurtigt ud til vores kunder, og derudover har vi installeret en pop-up på appen, som kort informerede om problemerne, og at man også kunne købe via DSB's hjemmeside," oplyser DSB.

Ifølge DSB, er der omkring 5.000 daglige transaktioner på de to apps.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere