Artikel top billede

(Foto: René Strandbygaard)

Billetkaos: Umuligt at købe billet på app

Danskere ramt af billetkaos efter DSB's billet-app gik ned.

Computerworlds mand på stedet oplyser, at det ikke var muligt at foretage billetkøb fra sin app her til morgen. 

Det viser sig nu, at der er en forklaring på de besværligheder, han og mange andre rejsende i dag har oplevet med DSB's billet-app. 

Der var nemlig konkrete problemer med de to apps, DSB Billet og DSB Wildcard.

Ifølge DSB pressekommunikation har betalingssystemet således ikke virket fra klokken 10:00 torsdag formiddag til lidt over 14:00.

"Det er rigtigt, at de to apps har været nede i omkring fire timer i dag," oplyser DSB. 

Betalingsinterfacet skulle ændres

Brugerne har stadig kunne tilgå de to apps, men det har ikke været muligt at foretage nye billetkøb. 

Det skulle angiveligt være en fejl i betalingssystemet, der har ført til, at det ikke var muligt at færdiggøre billetkøb på appen. 

"Den tredjepart, som driver betalingsinterfacet, har haft gennemført nogle ændringer, som har medført nogle problemer med transaktionerne. Problemerne med betallingssystemet er nu løst," oplyser DSB.

DSB har så vidt muligt forsøgt at informere kunderne om de problemer, der har været på de to apps via eksempelvis Twitter og på selve appen. 

"Vi tweetede hurtigt ud til vores kunder, og derudover har vi installeret en pop-up på appen, som kort informerede om problemerne, og at man også kunne købe via DSB's hjemmeside," oplyser DSB.

Ifølge DSB, er der omkring 5.000 daglige transaktioner på de to apps.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere