Artikel top billede

Android banker iPad af banen: Nu klart størst i verden

Apple har mistet førertrøjen til Android.

Android buldrer frem, og det rammer nu Apple, der ellers i flere år har været det klart dominerende mærke på markedet for tablet-computere.

Sådan er det ikke længere.

Ifølge analyserhuset IDC overhalede Android med fynd og klem Apples iPad i første kvartal, hvor Android ifølge analysehuset havde en markedsandel på 56,5 procent mod blot 39,6 procent til iOS.

I samme periode i fjor sad iOS på en markedsandel på 58,1 procent mod Androids 39,4 procent.

Det betyder, at Androids markedsandel er eksploderet med en massiv stigning på 247,5 procent.

Ifølge IDC blev der i alt solgt 49,2 millioner enheder i årets første kvartal.

Det er ifølge analysehuset flere, end der blev solgt i hele første halvdel af 2012.

I alt er hele markedet vokset med 142,4 procent i forhold til den samme periode i fjor.

Ser man på enkeltstående producenter, er Apple fortsat størst.

Selskabet solgte 19,5 millioner iPad-computere i første kvartal.

Andenstørste tablet-producent er Samsung med et salg på 8,8 millioner tablet-computere, mens Asus har fravristet tredjepladsen fra Amazon - ikke mindst på grund af pæn efterspørgsel efter Nexus 7-tabletcomputeren.

På femtepladsen finder vi Microsoft, der i kvartalet solgte 900.000 Surface-computere - langt størstedelen Surface Pro, der i perioden kun har været til salg i Canada og USA.

Læs også:

Test: Skal du vælge Surface RT eller iPad?

På disse områder er iPad klar bedre end Surface RT

Derfor skal du vælge en Surface RT - og glemme alt om iPad.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.