Artikel top billede

Kunder brokker sig over nedbrud hos Telenor

Vrede kunder hos Telenor klager over nedetid. "I har sat min tålmodighed på en meget hård prøve," lyder det blandt andet.

På Telenors Facebook-side har sure kunder de seneste par dage brokket sig gevaldigt over nedetid på deres mail.

Computerworld har været i kontakt med en kunde, der sad i udlandet og var dybt af afhængig af sin mail.

Frustrationen var derfor stor.

På Telenors hjemmeside kan man læse, at der da også har været problemer med Telenor-mailen.

"Uregelmæssig drift: Telenor-mail," hedder det i en meddelese fra den 7/5 klokken 21:07, hvor det meddeles, at fejlen er rettet.

Kunderne kunne simpelthen ikke modtage eller sende mail.
Men allerede dagen efter, den 8/5 er den gal igen.  

Nu oplever kunder problemer med at kunne logge ind.

Telenor skriver, at kunder, der fortsat oplever problemer, skal kontakte support.

"Fejlretning i gang," står der skrevet med rødt, ligesom det meddeles, at man vil vende tilbage med status senest den 10/5 klokken 12.00.

Frustrerede kunder og danmarkshistorie

På Telenors Facebook-side kan man læse denne kommentar:

Kære Telenor

Min tålmodighed har I sat på en meget hård prøve i de seneste dage.

Til trods for I på jeres driftstatus skriver, at problemet med webmail er løst, er det sandelig ikke tilfælder for mig.
Uanset hvad jeg gør, får jeg en meddelese, at brugernavn eller password er forkert. Når jeg så forsøger via web-administration at undersøge mine brugerdata, får jeg en meget kryptisk meddelse. se nedenfor:

Der opstod en teknisk fejl i forbindelse med læsning af dine data fra mail serveren.System.Web.Services.Protocols.SoapHeaderException: 100 at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.ReadResponse(SoapClientMessage message, WebResponse response, Stream responseStream, Boolean asyncCall) at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.Invoke(String methodName, Object[] parameters) at WebMailAPI2.WebMailInterfaceService.authenticateUser(LoginDTO login) at Sonofon.Security.AuthenticateUser(String loginName, String loginPassword) at loginPage.btnLogin_Click(Object sender, EventArgs e)

Så summasumarum - er jeg afskåret fra adgang til mine mails - og det er ret ufedt, når jeg venter på svar fra flere mennesker.

Hvad gør I for at hjælpe mig ???

Computerworld arbejder på at få en kommentar fra Telenor.

Telenor har i øvrigt i ugens løb været igennem Danmarkshistoriens største sammenlægning af 3G-net.

Det kan du læse meget mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.