Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Stor rift om omstridt sex-cd

Den omstridte sex-cd Sexstarz, som indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har forsøgt at få trukket tilbage, er så efterspugt på internettet, at selv de to webhoteller Acomma og Netomia ikke kan følge med i antallet af downloads.

De to webhoteller trådte onsdag til med hjælp til SF-folketingspolitikeren Kamal Qureshi, efter hans egen hjemmeside kollapsede på grund af mere end 2.000 downloads af den 253 MB store cd.

Hostingvirksomheden Acomma melder, at cd'en i løbet af torsdag er blevet downloadet mere end 500 gange i timen.

Acomma har otte servere i gang med cd'en og har oplevet stort pres på dem i løbet af dagen.

Netomia meddeler, at cd'en er blevet downloadet fra selskabets site flere end 8.400 gange siden onsdag eftermiddag. (dje)

Relevant link

Download Sexstarz-cd'en via Kamal Qureshis website.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere