YouSee-topchef stopper - udtræder af TDC's ledelse

Det TDC-ejede YouSee's øverste chef, Niels Breining, fratræder sin stilling.

Topchefen for det TDC-ejede YouSee, Niels Breining, stopper.

Det oplyser TDC, der meddeler, at der er 'indgået aftale' mellem TDC og Niels Breining om, at han fratræder stillingen og ligeledes udtræder af TDC's direktion.

"Der er indgået aftale med koncerndirektør i TDC A/S og administerende direktør for YouSee A/S Niels Breining om at stoppe som administerende direktør for YouSee A/S og udtræde som medlem af TDC A/S' direktion," hedder det i en meddelelse.

Telegiganten oplyser videre, at stillingen som topchef for YouSee A/S ikke vil være en del af TDC A/S' direktion i fremtiden.

Direktør i 13 år
Ændringerne vil ske pr. 1. juli 2013. Niels Breining har været direktør for YouSee siden år 2000.

TDC-topchef Carsten Dilling sidder i bestyrelsen for det TDC-ejede selskab, YouSee.

YouSee omsætte i i 2011 for små 4 milliarder kroner og havde et overskud på næsten 700 millioner kroner.

Senest var YouSee i vælten, da tv-signalet ødelagde flere danskeres fodboldaften.

Læs mere om det her.

Ændrer organisation
Samtidig er en større organisationsændring på vej hos TDC. 

Således vil telekæmpen oprette en ny enhed med navnet "Consumer".

"Alle brands på privatmarkedet vil blive samlet i forretningsenheden Consumer med henblik på at styrke TDC's multibrand-strategi og sikre en optimal marketingseffekt på tværs af brands," hedder det.

Dette vil også påvirke YouSee, hvor nogle områder vil blive rykket over i Consumer.

"For at overholde de juridiske forpligtelser om at drive selskabets kabel-tv-netværk i en separat juridisk enhed vil YouSee A/S dog fortsætte som selskab," understreges det dog.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Datadrevet forretning 2020: Sæt data på den strategiske dagsorden

Forretningspotentialet i data er enormt og vil på mange måder være den udløsende faktor mellem succes og fiasko for mange virksomheder i de kommende år. På denne konference gennemgår vi en række vinder-cases med virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag.

11. december 2020 | Læs mere


Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.