Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

YouSee-topchef stopper - udtræder af TDC's ledelse

Det TDC-ejede YouSee's øverste chef, Niels Breining, fratræder sin stilling.

Topchefen for det TDC-ejede YouSee, Niels Breining, stopper.

Det oplyser TDC, der meddeler, at der er 'indgået aftale' mellem TDC og Niels Breining om, at han fratræder stillingen og ligeledes udtræder af TDC's direktion.

"Der er indgået aftale med koncerndirektør i TDC A/S og administerende direktør for YouSee A/S Niels Breining om at stoppe som administerende direktør for YouSee A/S og udtræde som medlem af TDC A/S' direktion," hedder det i en meddelelse.

Telegiganten oplyser videre, at stillingen som topchef for YouSee A/S ikke vil være en del af TDC A/S' direktion i fremtiden.

Direktør i 13 år

Ændringerne vil ske pr. 1. juli 2013. Niels Breining har været direktør for YouSee siden år 2000.

TDC-topchef Carsten Dilling sidder i bestyrelsen for det TDC-ejede selskab, YouSee.

YouSee omsætte i i 2011 for små 4 milliarder kroner og havde et overskud på næsten 700 millioner kroner.

Senest var YouSee i vælten, da tv-signalet ødelagde flere danskeres fodboldaften.

Læs mere om det her.

Ændrer organisation

Samtidig er en større organisationsændring på vej hos TDC. 

Således vil telekæmpen oprette en ny enhed med navnet "Consumer".

"Alle brands på privatmarkedet vil blive samlet i forretningsenheden Consumer med henblik på at styrke TDC's multibrand-strategi og sikre en optimal marketingseffekt på tværs af brands," hedder det.

Dette vil også påvirke YouSee, hvor nogle områder vil blive rykket over i Consumer.

"For at overholde de juridiske forpligtelser om at drive selskabets kabel-tv-netværk i en separat juridisk enhed vil YouSee A/S dog fortsætte som selskab," understreges det dog.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Undgå nedbrud når der kommer opdateringer til din Dynamics 365
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.