Artikel top billede

Krav fra Google: Microsoft skal fjerne denne app

Microsoft overtræder hele tre retningslinjer for brugen af YouTube, mener Google, vil have konkurrenten til at fjerne app fra Windows Store.

Læs også:

Microsoft: Google vil ikke give os adgang til Youtube

Google kræver nu, at Microsoft's egenudviklede YouTube app bliver fjernet fra Windows Phone Store. Det skriver mediet Wired.

"Vi anmoder om, at I straks trækker dette program fra Windows Phone Store og deaktiverer eksisterende downloads af programmet senest onsdag den 22. maj, 2013," skriver YouTube direktør Francisco Varela til Microsoft.

Ifølge Google overtræder Microsoft de retningslinjer, der bestemmer, hvordan andre virksomheder må benytte sig af den populære streaming-tjeneste.

Beskeden fra Francisco Varela er sendt direkte til Todd Brix, der er General Manager for Windows Phone Apps and Store. Det viser et dokument, som mediet Wired er kommet i besiddelse af.

Du kan læse hele dokumentet på side to i artiklen.

Her er overtrædelserne
I beskeden til Microsoft fremhæver Francisco Varela, at der overordnet er tre problemer med Microsofts app.

"Det fremgår, at applikationen: (1) giver brugerne mulighed for at downloade videoer fra YouTube, (2) forhindrer fremvisning af reklamer i YouTube-video afspilningen og (3) spiller videoer, vores partnere har begrænset fra afspilning på bestemte platforme (eksempelvis mobile enheder med begrænsede features)," skriver Francisco Varela til Microsoft.

Udover beskeden fra Francisco Varela, sender Googles CEO, Larry Page, også en bredside afsted mod Microsoft.

Her udtalte han ifølge Wired, at Microsoft "malker" Google's innovationer.

Det er sket til Google's årlige udviklerkonference I/O, der netop nu afholdes i San Fransisco.

Læs også:

Microsoft: Google vil ikke give os adgang til Youtube

Her er beskeden til Microsoft

I dokumentet, som mediet Wired er kommet i besiddelse af, kan du læse hele YouTube's skrivelse til Microsoft.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Efter kæmpeinvestering: Danske Dixa skal firdoble antallet af udviklere
På halvandet år skal det unge it-selskab Dixa firdoble holdet af produktudviklere fra 75 til 300. Sådan lyder ambitionen hos det danske selskab, der netop har modtaget en kapitalindsprøjtning på 660 millioner kroner.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.