Artikel top billede

Sådan reagerer telekæmper på Bibob-mandens comeback

Iværksætter Frank Rasmussen, der stod bag Bibob, har gang i tele-comeback. Læs her, hvordan Telenor og TDC reagerer på den nye spiller.

Reaktionerne fra telegiganterne Telenor og TDC er nogenlunde enslydende omkring iværksætter Franks Rasmussens nye tele-projekt Justfone.

Frank Rasmussen var manden bag Bibob, der blev solgt til Telenor og angiveligt bandt ham op på en konkurrenceklausul, der skulle udløbe i begyndelsen af 2014.

Ergo må det forventes, at Frank Rasmussen træder varsomt i telebranchen indtil da.

"Svaret er, at vi ikke kan kommentere den løbende dialog, som Telenor har med kunder og samarbejdspartnere," lyder det i en mail fra pressechef Peter Glüsing fra Telenor Danmark til Computerworld.

Heller ikke hos TDC snakker man løs om den vilde entreprenørs nye teleprojekt.

"Vi følger altid udviklingen i markedet med interesse, herunder nye aktører," lyder det fra Frederik Søgaard, der er underdirektør for Mobil i TDC.

TDC: Frank er meget entreprenant
"Frank Rasmussen er jo kendt som både initiativrig og meget entreprenant. Men ved vi for lidt om JustFone til at kunne kommentere på projektets potentiale på nuværende tidspunkt," udtaler underdirektøren.

Dog er TDC "meget enige i vurderingen af, at pris som eneste parameter hverken er sundt for branchen eller på sigt er i kundernes bedste interesse".

"Ligesom vi kan kun være enige i, at det er relevant at udbyde flere services til kunderne," lyder det fra TDC om de fortsat lidt sparsomme oplysninger om Frank Rasmussens nye telefirma.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Intels store plan afsløret: Fire nye generationer af processorer klar inden 2025 - og en helt ny æra er på vej
Intels nye CEO Pat Gelsinger har fremlagt planen for de fem års produkter. Planen rummer hele fire nye processorteknologier og en vild ny standard for produktionsteknologien. Se planerne her.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.