Artikel top billede

Carsten Nørgaard er ny formand for Dansk IT.

Dansk IT skifter igen ud i toppen

For en måned siden blev direktøren bedt om at forlade rorpinden. Nu skiftes formanden også ud i Dansk IT.

Efter generalforsamlingen i Dansk IT, der blev afholdt den 30. maj, er Klaus Kvorning Hansen ikke længere formand for Dansk IT.

Det har han ellers været siden 2009.

Og tiden er til ændringer i toppen af Dansk IT. En af Klaus Kvorning Hansens sidste handlinger var nemlig at udskifte direktøren i Dansk IT, Tony Franke.

Det kan du læse mere om her: Formand for Dansk IT: Derfor vil vi have en ny direktør

Her er den nye mand

Det bliver Carsten Nørgaard, der overtager formandsposten efter Klaus Kvorning Hansen, der ikke genopstillede til posten.

Carsten Nørgaard har været medlem af bestyrelsen siden 2009, næstformand siden 2012, og han kender således butikken indefra.

Carsten Nørgaard har også været medlem af foreningens strategiske netværk for CIO'er.

Genvalg til Ingrid Colding-Jørgensen

Ud over at være formand i Dansk IT bestrider Carsten Nørgaard også en stilling som CIO i VP SECURITIES (det tidligere Værdipapircentralen).

Carsten Nørgaard påpeger i forbindelse med valget, at i takt med, at it indgår i stadig flere elementer i såvel det offentlige som i industrien, bliver udfordringerne for de it-professionelle stadig større.

"Digitaliseringen er i færd med at skabe lige så store samfunds-forandringer, som da industrialisering i sin tid omdannede Danmark fra landbrugssamfund til industrisamfund. Digitaliseringen rejser derfor en række spørgsmål omkring selve den måde, vi indretter Danmark på," skriver den nye formand i en pressemeddelelse.

På generalforsamlingen blev der også valgt to nye bestyrelsesmedlemmer.

Det blev Lars Fogtmann, direktør for kursusvirksomheden JUC, og Poul Erik Mølgaard Rasmussen, direktør i Flex-Force Consultants samt kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg.

Desuden var der genvalg til it-sikkerhedschefen i GN Store Nord, Ingrid Colding-Jørgensen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere