Artikel top billede

Carsten Nørgaard er ny formand for Dansk IT.

Dansk IT skifter igen ud i toppen

For en måned siden blev direktøren bedt om at forlade rorpinden. Nu skiftes formanden også ud i Dansk IT.

Efter generalforsamlingen i Dansk IT, der blev afholdt den 30. maj, er Klaus Kvorning Hansen ikke længere formand for Dansk IT.

Det har han ellers været siden 2009.

Og tiden er til ændringer i toppen af Dansk IT. En af Klaus Kvorning Hansens sidste handlinger var nemlig at udskifte direktøren i Dansk IT, Tony Franke.

Det kan du læse mere om her: Formand for Dansk IT: Derfor vil vi have en ny direktør

Her er den nye mand

Det bliver Carsten Nørgaard, der overtager formandsposten efter Klaus Kvorning Hansen, der ikke genopstillede til posten.

Carsten Nørgaard har været medlem af bestyrelsen siden 2009, næstformand siden 2012, og han kender således butikken indefra.

Carsten Nørgaard har også været medlem af foreningens strategiske netværk for CIO'er.

Genvalg til Ingrid Colding-Jørgensen

Ud over at være formand i Dansk IT bestrider Carsten Nørgaard også en stilling som CIO i VP SECURITIES (det tidligere Værdipapircentralen).

Carsten Nørgaard påpeger i forbindelse med valget, at i takt med, at it indgår i stadig flere elementer i såvel det offentlige som i industrien, bliver udfordringerne for de it-professionelle stadig større.

"Digitaliseringen er i færd med at skabe lige så store samfunds-forandringer, som da industrialisering i sin tid omdannede Danmark fra landbrugssamfund til industrisamfund. Digitaliseringen rejser derfor en række spørgsmål omkring selve den måde, vi indretter Danmark på," skriver den nye formand i en pressemeddelelse.

På generalforsamlingen blev der også valgt to nye bestyrelsesmedlemmer.

Det blev Lars Fogtmann, direktør for kursusvirksomheden JUC, og Poul Erik Mølgaard Rasmussen, direktør i Flex-Force Consultants samt kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg.

Desuden var der genvalg til it-sikkerhedschefen i GN Store Nord, Ingrid Colding-Jørgensen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere