Artikel top billede

Indtil den nye direktør er fundet, vil den daglige ledelse blive varetaget af Tony Franke og Klaus Kvorning Hansen, formand i Dansk IT

Formand for Dansk IT: Derfor vil vi have en ny direktør

Se hvorfor bestyrelsesformand i Dansk IT, Klaus Kvorning Hansen, og resten af bestyrelsen vil have udskiftet organisationens kendte direktør.

Interview: Efter 17 år på posten som Direktør i Dansk IT skal Tony Franke nu se sig om efter et nyt job.

Eller som det hedder i pressemeddelelsen, som Dansk IT har udsendt:

"Tony Franke og Dansk IT's bestyrelse er blevet enige om, at Tony Franke fratræder som direktør i foreningen, når en ny direktør er fundet."

Indtil den nye direktør er fundet, vil den daglige ledelse blive varetaget af Tony Franke og Klaus Kvorning Hansen, formand i Dansk IT.

Klaus Kvorning Hansen, hvad er begrundelsen for at skifte ud på direktørposten?

"Bestyrelsen har formuleret en ny strategi, som vi mener, der skal en anden person end Tony (Franke, red.) til at gennemføre. Men vi er skilt i forståelse om det."

"Der har været en hård tid med et marked omkring kurser, konferencer og certificeringer, som ikke helt er gået vores vej. Det betyder, at vi skal fokusere på nye områder, og i den forbindelse er vi overbeviste om, at der skal nye kræfter til."

Har Tony Franke gjort noget forkert?

"Nej, slet ikke. Tony Franke har været en vigtig mand og god mand gennem mange år. Så slet ikke." 

"Men det har været et langt samarbejde, og tingene bliver måske lidt rutineprægede, så derfor kan der være et behov for at få friske øjne på sagen." 

"Så det er det, vi mener, der skal til."

Er Tony Franke blevet fyret?

"Nej, det er han ikke. På baggrund af en samlet vurdering af de resultater, vi sammen har nået, og hvilken profil, der er bedst til at gennemføre den nye strategi, er vi nået frem til, at der skal en ny person i spidsen for den daglige ledelse af foreningen."

I skriver i pressemeddelelsen, at Tony Franke vil stå til rådighed for foreningen i en anden funktion efter nærmere aftale, når der er fundet en ny direktør. Hvad skal han lave?

"Det betyder, at han bliver i Dansk IT i en periode. Han stopper, når vi har fundet en ny mand. Så er der en ny situation, hvor vi kan snakke om, hvordan vi kan arbejde sammen."

Har I en ny mand i kikkerten?

"Ikke en navngiven person, men vi arbejder på sagen og er i søgefasen. Vi ved godt, hvad vi vil have, men vi har ikke fundet personen endnu," siger Klaus Kvorning Hansen.

Læs også:
Kendt direktør færdig som chef i Dansk IT
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Globeteam lå i forhandlinger med flere købere inden frasalg: Aggressiv ekspansionsplan venter nu forude - har afsat 'betydeligt beløb'
Interview: Direktør for Globeteam Claus Moldow gør klar til offensiv ekspansion efter, at han, Morten Strunge Nielsen og Kirk Kapital har solgt kontrollen over det danske konsulenthus til den store norske kapitalfond Norvestor. "Pengene er afsat til organisk vækst i Danmark, men vi vil også komme til at se på opkøb," siger han.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.