Artikel top billede

Omfattende bøvl forsinker KMD-system

Ballade om KMD-system i en kommune har fået en anden kommune til at trække i nødbremsen.

Hillerød Kommune har aftalt med KMD at udsætte implementering og ibrugtagning af KMD Opus Debitor, der er et modul under KMD Opus og altså en del af økonomistyringen i kommunerne.

Det sker, fordi man ganske enkelt ikke ville havne i de samme problemer med systemet, som det er sket for mindst en anden kommune.

"Lad mig sige det på den måde, at vi læste i pressen om andre kommuners udfordringer med det nye KMD Opus Debitormodul, og som en naturlig del af vores risikostyring i projektet vedrørende implementering af KMD Opus ønskede vi at sikre os, at der ikke opstod problemer i vores implementeringsprojekt," forklarer digitaliseringschef Søren Kristensen fra Hillerød Kommune til Computerworld.

Får gammel version billigere

Derfor er det aftalt med KMD, at man kører på den gamle version, men på betingelserne i den nye kontrakt, som er billigere, fordi hele Opus Debitor er en del af Opus-pakken, som har været i EU-udbud.

"Derfor besluttede vi i en positiv dialog med leverandøren, at vi udskyder implementeringen af det nye KMD Opus Debitor modul og beholder det gamle velfungerende KMD Debitor modul, men baseret på den nye KMD Opus kontrakt," fortæller Søren Kristensen.

I maj 2012 skrev Frederiksborg Amts Avis, at den systemansvarlige i Helsingør Kommune blev ramt af stress og hele opkrævningsafdelingen sendt i knæ på grund af bøvl med KMD Debitor.

Det kan du læse mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.