Artikel top billede

Dansk it-firma hamrer ordrer ind på stribe

Dansk it-firma, hvis stiftere har købt selskabet tilbage, vælter i vundne udbud.

Danske Netcompany scorer den ene kontrakt efter den næste i 2013.

Således har selskabet i 2013 alene frem til nu vundet 10 ud af 12 udbud, som selskabet har deltaget i.

Det oplyser partner og medejer André Rogaczewski fra Netcomany til Computerworld.

"Det går rigtigt godt," fortæller han.

I forvejen har Netcompany store opgaver med Motorregistersystemet til Skat og FællesKommunalLedelsesInformation (FLIS) til Kombit.

De nye opgaver i 2013 tæller udvikling og vedligehold af stamregister hos Finanstilsynet, Danmarks Nationalbank - Internetløsning og informationsarkitektur hos Danmarks Nationalbank, opgaver hos Miljøstyrelsen, Banedanmark, Region Hovedstaden, Vejdirektoratet med videre.

Omsætningen stiger

Dermed er de danske ejere og oprindelige stiftere, der i sin solgte selskabet, men købte det tilbage i foråret 2011, på skinner med vækst.

Det fremgår også af det årsregnskab for 2012, som Netcompany netop har afleveret til Erhvervs- og selskabsstyrelsen.

Netcompany opnåede i 2012 en omsætning på 400 millioner kroner mod 327 millioner kroner i 2011.

Årets resultat er 81 millioner kroner. I dag beskæftiger Netcompany 375 medarbejdere.

Glade ejere tilbage

"Der er ingen tvivl om, at vi i dag er "blåstemplet" som et reelt og attraktivt alternativ til de helt store internationale konsulenthuse," tilføjer André Rogaczewski, som er en af dem fra ejerkredsen, der "uden at ryste på hånden" valgte at købe virksomheden tilbage.

"Selvfølgelig er vi glade for at vinde mange spændende sager, men det vigtigste er at levere til rette tid, budget og kvalitet," understreger han.

Netcompanys konkurrenter tæller blandt andet KMD, CSC og NNIT.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Center for Cybersikkerhed advarer om alvorlige mangler: 75 procent af de danske virksomheder er for dårlige til logning
Log-filer er afgørende efter et cyberangreb, lyder det fra Center for Cybersikkerhed. Alt for mange virksomheder har ikke fuldstændige log-filer og det spænder ben for Forsvarets Efterretningstjenestes arbejde med at opklare cyberangreb i Danmark.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.