Foto: Doug Belshaw

Træt af meningsløse spørgsmål og tilbud? Facebook dropper dem

Facebook vil hjælpe webbutikker med at skaffe salg gennem portalen - derfor bliver der ryddet op og aflivet en lang række annonceformater.

Facebook erkender nu, at der er lidt for mange forstyrrende eller forvirrende elementer i brugernes nyhedsstrøm på Facebook.

Det er årsagen til, at de to funktioner "spørgsmål" og "tilbud" afskaffes.

Med "spørgsmål" kan man lave afstemninger. "Tilbud" har været brugt til at lave tidsbegrænsede slagtilbud.

Funktionerne forsvinder i slutningen af juni - starten af juli.

Derfor dropper vi det
Funktionerne forsvinder i forbindelse med en generel oprydning af annonceformaterne. I et blogindlæg forklares det, at mange annoncører og firmaer mener, at Facebooks nuværende kommercielle tilbud overlapper hinanden eller ikke længere giver mening.

Facebook mener, at der ikke er behov for afstemningsmodulet, fordi man lige så godt kan lave en almindelig opdatering - og få svarene i kommentarfeltet.

Hvis man vil lave tilbud til sine følgere og kunder, kan man ifølge Facebook også lige så godt linke til sin egen hjemmeside - i stedet for at bruge "tilbud".

Facebook har i dag 27 forskellige annonceformater. Det skal mere end halveres.

Det kommer i stedet
De såkaldte sponserede historier forsvinder ikke, men skal også ensrettes.

Den tidligere danske Facebook-konsulent Mikael Lemberg skriver på Facebook, at han har spottet en ny opslagstype, som lader til at blive indfaset. Nemlig muligheden for direkte køb med en "Buy"-knap. Facebook forsøger altså stadig at finde nye måder at gøre platformen mere relevant for webshops, der gerne vil konvertere besøg til køb.

Vi har benyttet os af lejligheden og lavet vores sidste afstemning på Facebook: Hvilke nyheder præsenterer Apple i næste uge?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Vækst på over 350 procent sender Scales til tops blandt it-kometerne
It-komet 2020: Med en eksplosiv vækst over de seneste fire regnskabsår på over 350 procent lander Microsoft Dynamics-partneren Scales på en samlet 10. plads i Årets it-komet 2020. ”Vi bilder os selv ind, at vi er et ’safe bet’ at ringe til, når det handler om Dynamics 365,” siger co-CEO hos Scales, der er ejet af NNIT.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.