Artikel top billede

Foto: Doug Belshaw

Træt af meningsløse spørgsmål og tilbud? Facebook dropper dem

Facebook vil hjælpe webbutikker med at skaffe salg gennem portalen - derfor bliver der ryddet op og aflivet en lang række annonceformater.

Facebook erkender nu, at der er lidt for mange forstyrrende eller forvirrende elementer i brugernes nyhedsstrøm på Facebook.

Det er årsagen til, at de to funktioner "spørgsmål" og "tilbud" afskaffes.

Med "spørgsmål" kan man lave afstemninger. "Tilbud" har været brugt til at lave tidsbegrænsede slagtilbud.

Funktionerne forsvinder i slutningen af juni - starten af juli.

Derfor dropper vi det

Funktionerne forsvinder i forbindelse med en generel oprydning af annonceformaterne. I et blogindlæg forklares det, at mange annoncører og firmaer mener, at Facebooks nuværende kommercielle tilbud overlapper hinanden eller ikke længere giver mening.

Facebook mener, at der ikke er behov for afstemningsmodulet, fordi man lige så godt kan lave en almindelig opdatering - og få svarene i kommentarfeltet.

Hvis man vil lave tilbud til sine følgere og kunder, kan man ifølge Facebook også lige så godt linke til sin egen hjemmeside - i stedet for at bruge "tilbud".

Facebook har i dag 27 forskellige annonceformater. Det skal mere end halveres.

Det kommer i stedet
De såkaldte sponserede historier forsvinder ikke, men skal også ensrettes.

Den tidligere danske Facebook-konsulent Mikael Lemberg skriver på Facebook, at han har spottet en ny opslagstype, som lader til at blive indfaset. Nemlig muligheden for direkte køb med en "Buy"-knap. Facebook forsøger altså stadig at finde nye måder at gøre platformen mere relevant for webshops, der gerne vil konvertere besøg til køb.

Vi har benyttet os af lejligheden og lavet vores sidste afstemning på Facebook: Hvilke nyheder præsenterer Apple i næste uge?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere