Artikel top billede

Internetgigant lukker brugernes mail-konti

En mail-kæmpe vil gøre hovedrent blandt brugernes konti. Det betyder, at din mail-adresse kan bliver lukket og navnet givet til en anden bruger, hvis du ikke griber ind.

Internet-dinosauren Yahoo har nu offentliggjort en plan om en sommerrengøring blandt firmaets mail-brugere.

Yahoo vil rydde op i sine services, herunder slette konti, der ikke er blevet anvendt i mere end 12 måneder.

I praksis vil brugernavnet blive slettet og gjort tilgængeligt for andre brugere.

Sådan beholder du din konto

Fra midten af juli kan brugere begynde at ansøge om de brugernavne, som firmaet har lukket ned i forbindelse med oprydningen.

I midten af august vil ansøgningerne blive besvaret og de 'gamle' navne fordelt til nye ejere.

Det skriver Computerworlds internationale nyhedstjeneste.

"Hvis du er ligesom mig, så vil du helt sikkert have et brugernavn, der er kort og let at huske eksempelvis albert@yahoo.com i stedet for albert9330399@yahoo.com," skriver Yahoos platformsdirektør i et blog-indlæg om strategien.

Brugere, der ønsker at beholde deres e-mailkonto og ikke har været logget ind i de seneste år, skal bare logge på inden den 15. juli, så beholder man kontoen.

Læs også:

Yahoo køber dansk firma

Yahoo køber blog-gigant for 6,4 milliarder kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere