Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Foto: Geograph.org.uk

Verdens hurtigste printer: Høvler 70 sider ud i minuttet

HP afblæser blækprinterens død.

Printeren Officejet Pro X fra HP kan ikke blot spytte kontorets dokumenter ud. Den kan også bryste sig med titlen som verdens hurtigste til den disciplin.

Verdensrekorden er dokumenteret og verificeret af Guinness Rekordbog.

I rekordbogen er HP's printer-teknologi noteret for at være den hurtigste til at printe 500 ark papir i farver. Cirka 70 sider pr. minut. Vel at mærke på en desktop-blækprinter. Ifølge HP er det næsten dobbelt så hurtigt som laserprintere.

Printeren skal sælges til virksomheder og små erhvervsdrivende, når den kommer til Danmark til november.

Ny blæk-teknologi

Printeren skal ikke udelukkende sælges på sin hastighed. En ny teknologi på blæk-fronten skal holde kvaliteten i højsædet.

PageWide-teknologien betyder, som navnet næsten afslører, at printhoved dækker hele sidens bredde på én gang. Hovedet skal altså ikke bevæge sig frem og tilbage over arket med den karakteristiske printerlyd fra traditionelle blækprintere. Det står stille, mens papirarkene fødes gennem maskinen.

De første blækprintere kom på markedet i 80'erne, men blækprintmarkedet har stadig en fremtid, mener HP. Selskabet forventer, at businessprint-markedet vil vokse fra 14,7 millioner i 2011 til 18,9 millioner i 2016, fordi der stadig innoveres på området og findes på nye måder at holde prisen nede, mens kvaliteten af blæktryk forbedres.

Hastighedsrekorden er endnu ikke opdateret hos Guinnessworldrecords.com. Men dokumenteret af Wirthconsulting.org.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Kommunal IT-sikkerhed: Sådan håndterer du det mest effektivt
Hvordan sikrer du systemer og fortrolige data i den kommunale sektor trods begrænsede budgetter og en lang række krav til den digitale transformationsproces? Få et godt overblik her.