Artikel top billede

Her er ny Capgemini-direktørs mål: Her skal firmaet hen

Holger Bonde har som nyudnævnt direktør i Capgemini Danmark en overordnet idé om, hvor virksomheden skal bevæge sig hen.

Mere fokus, mere salg. 

Sådan lyder det overordnede mål for Holger Bonde, der netop er annonceret som ny administrerende direktør i Capgemini Danmark.

"Capgemini har som så mange andre systemintegratorer haft en del udfordringer, og jeg tror, at vi kommer til at kigge lidt på, hvordan vi gøre tingene lidt mere agilt og simpelt og også en anelse mere fokuseret," siger Holger Bonde til Computerworld.

"Så tror jeg også, at jeg kommer til at bringe en del ind omkring, at vi skal have endnu mere gang i noget dedikeret salg. Det er det, det handler om i markedet i dag."

Du siger endnu mere fokuseret, men hvad er kernen i Capgemini Danmark, som du ser det?

"Det er det, vi skal til at kigge på, så det kan jeg ikke sige så meget om. Men det er klart, at det for mig er rigtig vigtigt, at vi har et fokus, så kunderne også kan se, hvad det er, vi er ekstraordinært gode til."

To direktør-poster på samme tid

Holger Bonde afløser Pia Rybenfeldt, der selv har valgt at stoppe i Capgemini.

Han er i dag direktør i Sogeti Danmark, der også ejes af Capgemini Group, og fra den 1. juli er han direktør i både Sogeti og Capgemini.

Han mener ikke, at det er noget problem at skulle stå i spidsen for begge virksomheder.

"Dels kommer jeg fra Capgemini, og dels er Sogeti jo ikke en virksomhed med 3.000 medarbejdere. Så det skal nok gå."

Holger Bonde har tidligere haft en række lederstillinger i Oracle, Accenture og A.T Kearney.

Han har været ansat i Capgemini Group siden 2003, hvor han blandt andet har stået i spidsen for Management Consulting og offshore, og har siden 2006 været direktør i Sogeti.

Capgemini og Sogeti i Danmark har i alt omkring 300 ansatte fordelt på afdelinger i København og Aarhus.

Læs også:

Ny direktør i Capgemini Danmark - her er han
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Intels store plan afsløret: Fire nye generationer af processorer klar inden 2025 - og en helt ny æra er på vej
Intels nye CEO Pat Gelsinger har fremlagt planen for de fem års produkter. Planen rummer hele fire nye processorteknologier og en vild ny standard for produktionsteknologien. Se planerne her.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.