Artikel top billede

Her er ny Capgemini-direktørs mål: Her skal firmaet hen

Holger Bonde har som nyudnævnt direktør i Capgemini Danmark en overordnet idé om, hvor virksomheden skal bevæge sig hen.

Mere fokus, mere salg. 

Sådan lyder det overordnede mål for Holger Bonde, der netop er annonceret som ny administrerende direktør i Capgemini Danmark.

"Capgemini har som så mange andre systemintegratorer haft en del udfordringer, og jeg tror, at vi kommer til at kigge lidt på, hvordan vi gøre tingene lidt mere agilt og simpelt og også en anelse mere fokuseret," siger Holger Bonde til Computerworld.

"Så tror jeg også, at jeg kommer til at bringe en del ind omkring, at vi skal have endnu mere gang i noget dedikeret salg. Det er det, det handler om i markedet i dag."

Du siger endnu mere fokuseret, men hvad er kernen i Capgemini Danmark, som du ser det?

"Det er det, vi skal til at kigge på, så det kan jeg ikke sige så meget om. Men det er klart, at det for mig er rigtig vigtigt, at vi har et fokus, så kunderne også kan se, hvad det er, vi er ekstraordinært gode til."

To direktør-poster på samme tid

Holger Bonde afløser Pia Rybenfeldt, der selv har valgt at stoppe i Capgemini.

Han er i dag direktør i Sogeti Danmark, der også ejes af Capgemini Group, og fra den 1. juli er han direktør i både Sogeti og Capgemini.

Han mener ikke, at det er noget problem at skulle stå i spidsen for begge virksomheder.

"Dels kommer jeg fra Capgemini, og dels er Sogeti jo ikke en virksomhed med 3.000 medarbejdere. Så det skal nok gå."

Holger Bonde har tidligere haft en række lederstillinger i Oracle, Accenture og A.T Kearney.

Han har været ansat i Capgemini Group siden 2003, hvor han blandt andet har stået i spidsen for Management Consulting og offshore, og har siden 2006 været direktør i Sogeti.

Capgemini og Sogeti i Danmark har i alt omkring 300 ansatte fordelt på afdelinger i København og Aarhus.

Læs også:

Ny direktør i Capgemini Danmark - her er han
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere