Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Enke udlover dusør i jagten på it-svindlers penge

En tidligere kvindelig ansat, der har 1,6 millioner kroner til gode hos dømt bedrager, udlover nu en dusør på 400.000 kroner.

Den tidligere medarbejder, Karin Herremanns, i den dømte bedrager John Trolles daværende belgiske selskab, Memory Corp, udlover nu en dusør til personer, der kan finde eventuelle værdier hos ham.

For i november 2012 afgjorde retten i Belgien, at John Trolle skylder hende 1,6 millioner kroner.

Penge, som hun frygter, hun aldrig vil se. Og hvor udsigten til at se dem, set i lyset af den netop afgjorte erstatningssag til 177 millioner kroner næppe er blevet meget bedre.

"Jeg er villig til at give 25 procent af alt, som jeg modtager, hvis jeg altså modtager noget," skriver hun i en mail til Computerworld.

Håber han har penge

Sagen er kort fortalt den, ifølge Karin Herremanns, at hun i en sårbar situation, efter at have mistet hendes mand, lånte penge ud til John Trolle.

Penge, der aldrig blev betalt tilbage, og som to belgiske retsinstanser har afgjort, at John Trolle skal tilbagebetale.

I erstatningssagen blev John Trolle dømt til at betale 177 millioner kroner, fordi han skal dække revisionernes tab.

Ergo er udsigten til at få penge fra den nu fængslede tidligere topdirektør umiddelbart meget små.

Karin Herremanns håber dog, at John Trolle på den ene eller den anden facon har nogle penge tilbage.

Det har ikke været muligt for Computerworld, at få en kommentar fra John Trolle, der afsoner seks års fængsel for bedrageri i det åbne statsfængsel i Sdr. Omme.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.