Artikel top billede

Netflix - Nu er det slut med film-rodebutikken

Ny smart Netflix-funktion betyder, at det nu er slut med at rode hele familiens filmkartotek, sammen i en stor pærevælling.

Fra i dag kan visse Netflix-medlemmer oprette en separat profil til hver person i husstanden, som så vil få sin egen personligt tilpassede oplevelse baseret på vedkommendes seervaner, yndlingsserier og yndlingsgenrer.

"Nu kan alle i hjemmet få deres helt egen Netflix-oplevelse baseret på de tv-serier og film, de bedst kan lide. Det er altså slut med, at dine Netflix-forslag bliver blandet sammen med dem til dine børn, gæster, samboer eller din partner." skriver Neil Hunt, der er produktdirektør i Netflix.

Nu er det altså slut med at få vist alle konens romantiske-komedie-film-forslag, når du egentlig hellere vil se Terminator 2 eller Rambo - eller omvendt.

Netflix oplyser, at funktionen ikke er blevet aktiveret for alle kunder endnu, men at funktionen vil være tilgængelig for alle virksomhedens 37 millioner kunder, der er fordelt på 40 lande, inden for et par uger.

Her vil profilerne samtidig blive tilgængelige for de fleste enheder, der understøtter Netflix.

"Herunder Netflix-webstedet, PlayStation 3, Xbox 360, iPad, iPhone, Apple TV, andre iOS-baserede enheder og de fleste Smart TV-enheder. Yderligere enheder vil blive tilføjet i løbet af de kommende måneder," skriver Netflix i pressemeddelelsen.

Læs også:

Her er hemmeligheden bag Netflix' streaming-teknik
Netflix: Her har I de nye funktioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere