Biblioteker udgiver dansk Google-guide

En dansk udgave af en meget brugt amerikansk guide til verdens mest brugte søgemaskine, Google, er nu gratis tilgængelig på Københavns biblioteker.

Københavns Biblioteker har udarbejdet en dansk bearbejdet version af amerikaneren Nancy Blachmans Googleguide.com.

Guiden indeholder en masse bud på, hvordan man kan udnytte verdens mest anvendte søgemaskine, som har en masse faciliteter, de fleste netbrugere ikke nødvendigvis er bekendt med.

Ud over søgetips fra Google-eksperter er der vejledninger til andre søgemaskiner, som har forskellige funktioner, som Google ikke har.

Garneret med danske eksempler

I den danske guide har man udskiftet en række amerikanske eksempler og henvisninger til amerikanske websteder med lignende eksempler fra relevante danske websider.

Nancy Blachman har tidligere skrevet en række bøger om matematisk software og ejer et konsulentfirma, der specialiserer sig i softwaretræning. Hun har ingen tilknytning til Google, men lever nu til dels af at give seminarer om brugen af søgemaskinen.

Hendes websted indeholder nu også en henvisning til det danske oversættelsesprojekt.

Relevante link

Google-guide hos Københavns Biblioteker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere