Microsoft efter tre dages problemer med Outlook: Undskyld undskyld

Microsoft undskylder for flere dages problemer med Outlook.com. Se her, hvad der er gået galt.

Microsoft undskylder for tre dages problemer med nedbrud af dele af Outlook.com.

Selskabet meddelte lørdag morgen, at alt var oppe at køre igen, men måtte komme med kontramelding en time senere, da selskabet måtte erkende, at en del Outlook-brugere fortsat havde problemer.

Ifølge Computerworlds amerikanske nyhedsbureau meddelte Microsoft lørdag morgen, at problemer skyldtes en fejl i en caching-service i Exchange ActiveSync (EAS).

EAS er en ret udbredt synkroniserings-tjeneste, der især anvendes til at synkronisere smartphones og tablet-computer med e-mail, kontakter og kalendere, der ligger på virksomhedens Exchange-servere.

"Vi vil gerne sige undskyld til alle, der har været ramt af nedbruddet," lyder det fra Microsoft.

Gik ned onsdag
De spredte nedbrud begyndte onsdag formiddag i sidste uge og ramte dele af Outlook.com, storage-tjenesten Skydrive samt kontakt-applikationen People.

Problemet i Peoples blev løst efter fem timer, mens problemerne i SkyDrive først var fuldt løst torsdag eftermiddag.

En del Outlook-brugere havde imidlertid problemer med at få adgang til deres email fra mobile enheder helt indtil lørdag. Dette inkluderede blandt andet mange iPhone-brugere, i det iOS anvender EAS til synkronisering.

Nedbruddet i Outlook.com kommer ifølge Computerworlds amerikanske nyhedsbureau blot en uge efter, at Microsoft bedyrede, at det cloudbaserede Office 365-system i de seneste fire kvartaler har haft en oppetid på mere end 99,9 procent.

Outlook-nedbruddet er ifølge nyhedsbureauet det andet i år, og der er blevet logget adskillige forstyrrelser i de seneste par måneder, hedder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Office 365: Microsoft er klar med fire fikse features, der vil gøre dig til en bedre kollega
Kontorpakken Microsoft 365 udvides med en stribe funktioner, der gør det lettere at arbejde sammen og hjemme i en corona-præget tid.
Computerworld
Kinesiske TikTok lukker ned i Hong Kong efter indførelse af censur-lov
TikToks kinesiske moderselskab Bytedance lukker for adgang til den populære app i Hong Kong. Til gengæld vil en kinesisk version af appen fortsat være tilgængelig i Hong Kong
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.