Artikel top billede

Microsoft efter tre dages problemer med Outlook: Undskyld undskyld

Microsoft undskylder for flere dages problemer med Outlook.com. Se her, hvad der er gået galt.

Microsoft undskylder for tre dages problemer med nedbrud af dele af Outlook.com.

Selskabet meddelte lørdag morgen, at alt var oppe at køre igen, men måtte komme med kontramelding en time senere, da selskabet måtte erkende, at en del Outlook-brugere fortsat havde problemer.

Ifølge Computerworlds amerikanske nyhedsbureau meddelte Microsoft lørdag morgen, at problemer skyldtes en fejl i en caching-service i Exchange ActiveSync (EAS).

EAS er en ret udbredt synkroniserings-tjeneste, der især anvendes til at synkronisere smartphones og tablet-computer med e-mail, kontakter og kalendere, der ligger på virksomhedens Exchange-servere.

"Vi vil gerne sige undskyld til alle, der har været ramt af nedbruddet," lyder det fra Microsoft.

Gik ned onsdag

De spredte nedbrud begyndte onsdag formiddag i sidste uge og ramte dele af Outlook.com, storage-tjenesten Skydrive samt kontakt-applikationen People.

Problemet i Peoples blev løst efter fem timer, mens problemerne i SkyDrive først var fuldt løst torsdag eftermiddag.

En del Outlook-brugere havde imidlertid problemer med at få adgang til deres email fra mobile enheder helt indtil lørdag. Dette inkluderede blandt andet mange iPhone-brugere, i det iOS anvender EAS til synkronisering.

Nedbruddet i Outlook.com kommer ifølge Computerworlds amerikanske nyhedsbureau blot en uge efter, at Microsoft bedyrede, at det cloudbaserede Office 365-system i de seneste fire kvartaler har haft en oppetid på mere end 99,9 procent.

Outlook-nedbruddet er ifølge nyhedsbureauet det andet i år, og der er blevet logget adskillige forstyrrelser i de seneste par måneder, hedder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”