Syv videoer, der får os til at savne Steve Ballmer

Storsvedende, forpustet og selvironisk. Steve Ballmer har altid været interessant på en scene.

Selv om Steve Ballmer snart stopper som CEO i Microsoft, bliver han svær at glemme.

Men sin ufiltrerede, energiske stil har han efterladt sig et eftermæle, som ikke mindst holdes i live på YouTube.

Her har vi samlet syv videoer, der demonstrerer, hvordan mange vil huske den karismatiske Microsoft-direktør. 

Bedst kendt er Ballmers entusiasme, når han optrådte på Microsofts egne konferencer. Her hoppende til han forpuster sig selv.Mantraet "I love this company" og "developers, developers" klistrer sig også til Ballmer. Apropos at klistre så er Ballmer kendt for at opildne sig selv i en sådan grad, at man skulle tro, han lige havde været en tur i fitness-lokalet.

Sjove sjæle har selvfølgelig ikke forpasset muligheden for remixe episoderne og lave en sang ud afdem. I selskab med Bill Gates har Steve Ballmer flere gange demonstreret, at han tør grine af sig selv.

For eksempel her hvor Gates og Ballmer i en musikvideo-parodi forsøger at reklame for Internet Explorer.De to slog også pjalterne sammen i denne parodi på en gammel Saturday Night Live-sketch, der blev brugt til en Microsoft-konference i 90'erne.At Ballmer ikke tager sig selv så højtideligt, var også tydeligt i videoen, hvor han på bedste TV Shop-maner forsøger at sælge Windows 1.0.

Videoen er en intern spøg, som mange gennem tiden har taget for gode varer.Et andet legendarisk tv-klip med Steve Ballmer var, da han grinede ad den kommende iPhone og dømte den ude af erhvervslivet, fordi den jo ikke havde noget keyboard og derfor ikke kunne bruges til at skrive emails.
 


Kommentaren om iPhone har Ballmer måske fortrudt. En anden optaget episode, som han sikkert også kunne undvære, var æg-angrebet i Ungarn.

En utilfreds studerende anklagede Microsoft for at tjene for meget på sine produkter og kastede æg efter gæsten. Ballmer måtte lidt forskræmt skjule sig bag sin talerstol. Noget som resulterede i et spil, hvor man selv kunne kaste æg efter Ballmer.


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?