Artikel top billede

Syv videoer, der får os til at savne Steve Ballmer

Storsvedende, forpustet og selvironisk. Steve Ballmer har altid været interessant på en scene.

Selv om Steve Ballmer snart stopper som CEO i Microsoft, bliver han svær at glemme.

Men sin ufiltrerede, energiske stil har han efterladt sig et eftermæle, som ikke mindst holdes i live på YouTube.

Her har vi samlet syv videoer, der demonstrerer, hvordan mange vil huske den karismatiske Microsoft-direktør. 

Bedst kendt er Ballmers entusiasme, når han optrådte på Microsofts egne konferencer. Her hoppende til han forpuster sig selv.

Mantraet "I love this company" og "developers, developers" klistrer sig også til Ballmer. Apropos at klistre så er Ballmer kendt for at opildne sig selv i en sådan grad, at man skulle tro, han lige havde været en tur i fitness-lokalet.

Sjove sjæle har selvfølgelig ikke forpasset muligheden for remixe episoderne og lave en sang ud afdem. 

I selskab med Bill Gates har Steve Ballmer flere gange demonstreret, at han tør grine af sig selv.

For eksempel her hvor Gates og Ballmer i en musikvideo-parodi forsøger at reklame for Internet Explorer.

De to slog også pjalterne sammen i denne parodi på en gammel Saturday Night Live-sketch, der blev brugt til en Microsoft-konference i 90'erne.

At Ballmer ikke tager sig selv så højtideligt, var også tydeligt i videoen, hvor han på bedste TV Shop-maner forsøger at sælge Windows 1.0.

Videoen er en intern spøg, som mange gennem tiden har taget for gode varer.

Et andet legendarisk tv-klip med Steve Ballmer var, da han grinede ad den kommende iPhone og dømte den ude af erhvervslivet, fordi den jo ikke havde noget keyboard og derfor ikke kunne bruges til at skrive emails.
 

Kommentaren om iPhone har Ballmer måske fortrudt. En anden optaget episode, som han sikkert også kunne undvære, var æg-angrebet i Ungarn.

En utilfreds studerende anklagede Microsoft for at tjene for meget på sine produkter og kastede æg efter gæsten. Ballmer måtte lidt forskræmt skjule sig bag sin talerstol. Noget som resulterede i et spil, hvor man selv kunne kaste æg efter Ballmer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere