Artikel top billede

Syv videoer, der får os til at savne Steve Ballmer

Storsvedende, forpustet og selvironisk. Steve Ballmer har altid været interessant på en scene.

Selv om Steve Ballmer snart stopper som CEO i Microsoft, bliver han svær at glemme.

Men sin ufiltrerede, energiske stil har han efterladt sig et eftermæle, som ikke mindst holdes i live på YouTube.

Her har vi samlet syv videoer, der demonstrerer, hvordan mange vil huske den karismatiske Microsoft-direktør. 

Bedst kendt er Ballmers entusiasme, når han optrådte på Microsofts egne konferencer. Her hoppende til han forpuster sig selv.

Mantraet "I love this company" og "developers, developers" klistrer sig også til Ballmer. Apropos at klistre så er Ballmer kendt for at opildne sig selv i en sådan grad, at man skulle tro, han lige havde været en tur i fitness-lokalet.

Sjove sjæle har selvfølgelig ikke forpasset muligheden for remixe episoderne og lave en sang ud afdem. 

I selskab med Bill Gates har Steve Ballmer flere gange demonstreret, at han tør grine af sig selv.

For eksempel her hvor Gates og Ballmer i en musikvideo-parodi forsøger at reklame for Internet Explorer.

De to slog også pjalterne sammen i denne parodi på en gammel Saturday Night Live-sketch, der blev brugt til en Microsoft-konference i 90'erne.

At Ballmer ikke tager sig selv så højtideligt, var også tydeligt i videoen, hvor han på bedste TV Shop-maner forsøger at sælge Windows 1.0.

Videoen er en intern spøg, som mange gennem tiden har taget for gode varer.

Et andet legendarisk tv-klip med Steve Ballmer var, da han grinede ad den kommende iPhone og dømte den ude af erhvervslivet, fordi den jo ikke havde noget keyboard og derfor ikke kunne bruges til at skrive emails.
 

Kommentaren om iPhone har Ballmer måske fortrudt. En anden optaget episode, som han sikkert også kunne undvære, var æg-angrebet i Ungarn.

En utilfreds studerende anklagede Microsoft for at tjene for meget på sine produkter og kastede æg efter gæsten. Ballmer måtte lidt forskræmt skjule sig bag sin talerstol. Noget som resulterede i et spil, hvor man selv kunne kaste æg efter Ballmer.
IT-JOB

Xellia Pharmaceuticals ApS

On-site IT-supporter

Sentia Denmark A/S

Windows Server Specialist

Unik System Design A/S

DevOps Engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere