Syv videoer, der får os til at savne Steve Ballmer

Storsvedende, forpustet og selvironisk. Steve Ballmer har altid været interessant på en scene.

Selv om Steve Ballmer snart stopper som CEO i Microsoft, bliver han svær at glemme.

Men sin ufiltrerede, energiske stil har han efterladt sig et eftermæle, som ikke mindst holdes i live på YouTube.

Her har vi samlet syv videoer, der demonstrerer, hvordan mange vil huske den karismatiske Microsoft-direktør. 

Bedst kendt er Ballmers entusiasme, når han optrådte på Microsofts egne konferencer. Her hoppende til han forpuster sig selv.Mantraet "I love this company" og "developers, developers" klistrer sig også til Ballmer. Apropos at klistre så er Ballmer kendt for at opildne sig selv i en sådan grad, at man skulle tro, han lige havde været en tur i fitness-lokalet.

Sjove sjæle har selvfølgelig ikke forpasset muligheden for remixe episoderne og lave en sang ud afdem. I selskab med Bill Gates har Steve Ballmer flere gange demonstreret, at han tør grine af sig selv.

For eksempel her hvor Gates og Ballmer i en musikvideo-parodi forsøger at reklame for Internet Explorer.De to slog også pjalterne sammen i denne parodi på en gammel Saturday Night Live-sketch, der blev brugt til en Microsoft-konference i 90'erne.At Ballmer ikke tager sig selv så højtideligt, var også tydeligt i videoen, hvor han på bedste TV Shop-maner forsøger at sælge Windows 1.0.

Videoen er en intern spøg, som mange gennem tiden har taget for gode varer.Et andet legendarisk tv-klip med Steve Ballmer var, da han grinede ad den kommende iPhone og dømte den ude af erhvervslivet, fordi den jo ikke havde noget keyboard og derfor ikke kunne bruges til at skrive emails.
 


Kommentaren om iPhone har Ballmer måske fortrudt. En anden optaget episode, som han sikkert også kunne undvære, var æg-angrebet i Ungarn.

En utilfreds studerende anklagede Microsoft for at tjene for meget på sine produkter og kastede æg efter gæsten. Ballmer måtte lidt forskræmt skjule sig bag sin talerstol. Noget som resulterede i et spil, hvor man selv kunne kaste æg efter Ballmer.


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Ny opdagelse: Disse fire malware-typer blev anvendt i kæmpe SolarWinds-hack - sådan spillede de sammen
Mindst fire forskellige malware-stammer blev anvendt i det store og sofistikerede SolarWinds-hack, der i december ramte amerikanske myndigheder, Microsoft, FireEye og mange andre. Se her, hvordan de blev anvendt.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.