Artikel top billede

Hvad kan få dig til at købe en Nokia-telefon?

Afstemning: De udvikler på livet løs, men kunderne tænder bare ikke på Nokias Windows-baserede smartphones. Hvad skal der til, for at du vil købe en Windows Phone fra Nokia? Giv dit bud her.

Pengene vælter ud af verdens engang største mobilproducent, Nokia, der nu står til at blive overtaget af Microsoft, som har flere gode grunde til at købe det finske selskab.

Dem kan du læse mere om her.

Nokia tabte i andet kvartal cirka to milliarder kroner. Det er mange penge, men trods alt langt fra de 11,4 milliarder kroner, som Nokia tabte i andet kvartal i fjor.

Sådan har det set ud længe: Vi er vidne til en af teknologi-industriens helt store nedture.

Tager kampen op

Det kan dog sagtens være, at nedturen kan stoppes.

I hvert fald er det Microsofts hensigt med købet af Nokias mobil-forretning at skabe en muskelstærk, strømlinet og udviklings-orienteret virksomhed, der for alvor kan tage kampen op med Apple og de mange Android-baserede smartphone-producenter.

Microsoft og Nokia lancerede i august 2012 den opdaterede Windows Phone 8, der med sine smarte funktioner skulle bane vejen for succes. Du kan læse mere om telefonen her.

Men trods ganske pæne anmeldelser af både software og hardware har det været yderst begrænset med successen, selv om smartphone-markedet bare vokser og vokser.

Windows Phone sidder i den seneste opgørelse fra analysehuset IDC således på blot 3,7 procent af markedet, mens Android sidder på 79,3 procent og iOS på 13,2 procent.

Som altid er det kunderne, der bestemmer.

Hvad skal Nokia og Microsoft gøre for at få dig til at overveje at købe en Windows-telefon, næste gang du skal skifte?

Læg din stemme herunder. Og skriv gerne et bidrag i debattråden, hvis du synes, at der mangler relevante svarmuligheder.

Læs også:

Her er forklaringen: Derfor vil Microsoft overtage Nokia

Her er Windows Phone 8: Skal redde Nokia og Microsoft

Dødskamp på smartphone-markedet: Kun plads til to OS'er
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere