BREAKING:Preben Damgaard er død

Artikel top billede

Hvad kan få dig til at købe en Nokia-telefon?

Afstemning: De udvikler på livet løs, men kunderne tænder bare ikke på Nokias Windows-baserede smartphones. Hvad skal der til, for at du vil købe en Windows Phone fra Nokia? Giv dit bud her.

Pengene vælter ud af verdens engang største mobilproducent, Nokia, der nu står til at blive overtaget af Microsoft, som har flere gode grunde til at købe det finske selskab.

Dem kan du læse mere om her.

Nokia tabte i andet kvartal cirka to milliarder kroner. Det er mange penge, men trods alt langt fra de 11,4 milliarder kroner, som Nokia tabte i andet kvartal i fjor.

Sådan har det set ud længe: Vi er vidne til en af teknologi-industriens helt store nedture.

Tager kampen op

Det kan dog sagtens være, at nedturen kan stoppes.

I hvert fald er det Microsofts hensigt med købet af Nokias mobil-forretning at skabe en muskelstærk, strømlinet og udviklings-orienteret virksomhed, der for alvor kan tage kampen op med Apple og de mange Android-baserede smartphone-producenter.

Microsoft og Nokia lancerede i august 2012 den opdaterede Windows Phone 8, der med sine smarte funktioner skulle bane vejen for succes. Du kan læse mere om telefonen her.

Men trods ganske pæne anmeldelser af både software og hardware har det været yderst begrænset med successen, selv om smartphone-markedet bare vokser og vokser.

Windows Phone sidder i den seneste opgørelse fra analysehuset IDC således på blot 3,7 procent af markedet, mens Android sidder på 79,3 procent og iOS på 13,2 procent.

Som altid er det kunderne, der bestemmer.

Hvad skal Nokia og Microsoft gøre for at få dig til at overveje at købe en Windows-telefon, næste gang du skal skifte?

Læg din stemme herunder. Og skriv gerne et bidrag i debattråden, hvis du synes, at der mangler relevante svarmuligheder.

Læs også:

Her er forklaringen: Derfor vil Microsoft overtage Nokia

Her er Windows Phone 8: Skal redde Nokia og Microsoft

Dødskamp på smartphone-markedet: Kun plads til to OS'er
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere