Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Dansk CSC-selskab hoster: Men ledelsen er tilfreds

En af CSC's succesrige forretninger i Danmark, der hidtil er gået frem og frem, må nu også se i øjnene, at det går en del tilbage.

I flere år har CSC Scandihealth været datterselskabet i CSC-koncernen, der lyste op med store overskud og stigende omsætning.

I skarp kontrast til andre CSC-selskaber, der tilsammen måtte indkassere enorme underskud, forrige år på næsten en milliard kroner.

Men nu har CSC's guldæg aflagt regnskab, og desværre for selskabet er fremgangen stoppet.

Faktisk er omsætningen faldet fra 429 millioner kroner til 401 millioner kroner i år.

Og indtjeningen er styrtdykket fra 27 millioner kroner til 8 millioner kroner i år.

Alligevel er selskabets ledelse tilfreds, fremgår det.

"På baggrund af et trængt marked må årets resultat betegnes som tilfredsstillende."

Kunder har stram omkostningsstyring

For ifølge selskabet har nedgangen i omsætning på syv procent og mere end en halvering af overskuddet en naturlig forklaring.

"Årets resultat er faldet, primært som følge af vigende omsætning, som følge af, at selskabets offentlige kunder er underlagt stram omkostningsstyring."

Pudsigt nok er antallet af ansatte i øvrigt gået fra 304 til 369 personer, mens posten løn og gager er faldet en anelse.

Imidlertid står tilbage, at ledelsen er tilfreds med dette CSC-selskab.

Anderledes ser det ud for CSC Danmark A/S, der afleverede et underskud på 202 millioner kroner, hvilket ledelsen kaldte "utilfredsstillende."

CSC Danmarks resultat var dog bedre end katastrofeåret forinden, hvor underskuddet var næsten 700 millioner værre - nemlig et minus på små 900 millioner kroner.

Presseansvarlig Kim Ege Møller fra CSC Danmark oplyser i en mail, at de amerikanske børsregler forhindrer, at selskabet kommenterer på regnskaberne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere