Artikel top billede

Dansk CSC-selskab hoster: Men ledelsen er tilfreds

En af CSC's succesrige forretninger i Danmark, der hidtil er gået frem og frem, må nu også se i øjnene, at det går en del tilbage.

I flere år har CSC Scandihealth været datterselskabet i CSC-koncernen, der lyste op med store overskud og stigende omsætning.

I skarp kontrast til andre CSC-selskaber, der tilsammen måtte indkassere enorme underskud, forrige år på næsten en milliard kroner.

Men nu har CSC's guldæg aflagt regnskab, og desværre for selskabet er fremgangen stoppet.

Faktisk er omsætningen faldet fra 429 millioner kroner til 401 millioner kroner i år.

Og indtjeningen er styrtdykket fra 27 millioner kroner til 8 millioner kroner i år.

Alligevel er selskabets ledelse tilfreds, fremgår det.

"På baggrund af et trængt marked må årets resultat betegnes som tilfredsstillende."

Kunder har stram omkostningsstyring

For ifølge selskabet har nedgangen i omsætning på syv procent og mere end en halvering af overskuddet en naturlig forklaring.

"Årets resultat er faldet, primært som følge af vigende omsætning, som følge af, at selskabets offentlige kunder er underlagt stram omkostningsstyring."

Pudsigt nok er antallet af ansatte i øvrigt gået fra 304 til 369 personer, mens posten løn og gager er faldet en anelse.

Imidlertid står tilbage, at ledelsen er tilfreds med dette CSC-selskab.

Anderledes ser det ud for CSC Danmark A/S, der afleverede et underskud på 202 millioner kroner, hvilket ledelsen kaldte "utilfredsstillende."

CSC Danmarks resultat var dog bedre end katastrofeåret forinden, hvor underskuddet var næsten 700 millioner værre - nemlig et minus på små 900 millioner kroner.

Presseansvarlig Kim Ege Møller fra CSC Danmark oplyser i en mail, at de amerikanske børsregler forhindrer, at selskabet kommenterer på regnskaberne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Globeteam lå i forhandlinger med flere købere inden frasalg: Aggressiv ekspansionsplan venter nu forude - har afsat 'betydeligt beløb'
Interview: Direktør for Globeteam Claus Moldow gør klar til offensiv ekspansion efter, at han, Morten Strunge Nielsen og Kirk Kapital har solgt kontrollen over det danske konsulenthus til den store norske kapitalfond Norvestor. "Pengene er afsat til organisk vækst i Danmark, men vi vil også komme til at se på opkøb," siger han.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.